/media/3137/header_djamesbraun.jpg

Djämes Braun donerer koncert til Smukfonden

Ovenpå deres fantastiske koncert på Bøgescenen sidste år, var det egentlig slet ikke meningen at Djämes Braun skulle spille på Smukfest i år...

2. marts 2017

Ovenpå deres fantastiske koncert på Bøgescenen sidste år, var det egentlig slet ikke meningen at Djämes Braun skulle spille på Smukfest i år – men da duoen havde et ønske om at donere en koncert til det helt rigtige formål, betyder det nu, at Djämes Braun står for den store festafslutning i Sherwood søndag aften og at deres honorar går til at støtte Smukfondens arbejde mod ensomhed og udsathed.

Djämes Braun fortæller selv om baggrunden for den helt specielle koncert de spiller på Smukfest 2017:

"Det har været hårdt arbejde at nå til hvor vi er idag og vi var aldrig lykkedes uden støtten fra vores publikum. Sidste år spillede vi for dem fra Bøgescenen og havde vores livs fest. Den scene har været en målsætning for os, fra starten af vores karriere og det var præcist ligeså magisk som vi havde drømt om endelig at stå på den.

Hvordan topper man det? Det kan man ikke rigtigt. Så, da vi fik tilbuddet om at spille Smukfest igen i år, i anledningen af vores 5 års jubilæum, tillod vi os for første gang at stille nogle krav: 1) Vi ville spille på den allermindste scene, helt i øjenhøjde med vores publikum og 2) Vi ville ikke tjene så meget som en krone på det. Pengene skal i år gå til at forsøde tilværelsen for nogle mennesker som har brug for et skulderklap og for støtte på deres vej tilbage på benene. Dem vil vi spille for i år og det glæder vi os helt vildt til."
 
Smukfonden siger stor tak til Djämes Braun for at donere deres koncert til fordel for fondens arbejde. 

Læs programomtale af Djämes Braun her >

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?