/media/3568/header_takogfarvel-tnø_smukfest_under_stemning_skovlunden_31_kaerlighed_2017_i294k5tuto.jpg

Et smukt på gensyn

Gnags har forladt scenen, og instrumenter og udstyr pakkes. Det er punktum for Smukfest 2017. Syv dage med 167 koncerter fordelt på seks scener er overstået, og du skal måske lige have fødderne op og have et bad, inden dagligdagen vender tilbage.

14. august 2017

Når du ser tilbage, hvad forbinder du så med Smukfest 2017?

Var det Alexa Meade og hendes 3D-installation ved Capri, der gjorde dig til en del af udstillingen? Var det åbningen af den nye ’talescene’ – Udsigten – og lumre noveller, læst op af Søren Rasted og venner i Den Grå Side? Eller var det i virkeligheden bare de daglige erotiske oplæsninger på KærligHeden eller ’Caspers Kanoræs’?

Blev det stærkeste minde, da du opdagede et par og en giftefoged ved Stjernen, hvor de mødtes for otte år siden – eller da ’John’ fik en søndagsbillet, da han klagede sin nød til Mads Steffensen og resten af Monopolet lørdag formiddag på Sherwood?

Måske handlede det mere om musikken, som da Nik og Jay indtog Bøgescenen, da Jacob Dinesen kylede regnslag ud til publikum, da det stod ned – eller da Peter A.G., Gnags og venner lukkede Bøgescenen søndag aften.

Vi vil gerne sige tak for en fantastisk Smukfest, og på gensyn – for vi ses vel i skoven til næste år?

Se kontaktoplysninger