/media/2170/go-clubbing-paa-86.jpg

Find din fest

Du skal ikke gå ned på fest. Vi giver de bedste tips til, hvor du skal hen, når scenerne er tavse!

8. august 2017
Bare fordi solen er gået ned, behøver du ikke gå i seng. Snarere tværtimod. Smukfest er en fest, med tryk på FEST! Det er fordi, der er mere end en enkelt stor fest. Som et Kinderæg, til voksne, er den fyldt med spændende og overraskende ting.
Uanset om du er til lederhosen og afterski, DJ's, dans og disco eller bare vil slappe af ved søen, mens Master Fatman får dig til at slappe helt af, er Smukfest leveringsdygtig, i lige netop dét du søger. Du skal bare være nysgerrig. Kig dig omkring, og brug tiden væk fra scenerne til at finde nye venner og kærester, oplevelser eller bare en stille stund, hvor du kan leve i nuet og nyde, at du er her. Hos os i bøgeskoven. Til Smuk. Skønt, ik'?

Club 86
De unges klub på KærligHeden giver gode beats, masser af musik og twerks i tonsvis. Find den nyeste musik og noget koldt at drikke, lige midt i Smukfests yngste medlem. Festen varer til den lyse morgen, og når du er helt slut, er der heldigvis ikke langt hjem.

Phustagen
Sherwoods højeste punkt er stedet, hvor 90'erne ikke stoppede. Musikken i baren er holdt i musikkens måske bedste årti og strækker sig på tværs af genrer. Mon ikke du kender et nummer eller to? Der er kun én måde at finde ud af det på..

Smukski
Der er stadig afterparty på Smukski. Hvorfor ændre noget, der virker. I stedet har vi fokuseret på at forbedre lyd og lys, og baren er i dag så gennemført, at den bruges som showroom. Kom ned og få syn for sagen.

Stjernen
Her er der rock. Masser af rock. Du må gerne være højlydt, og du må gerne skråle med. Uanset hvor ringe du synger. Vi har altid plads til folk i baren ved den ene indgang til Sherwood.
Foto: René Bang

Wunderbar
Ved den anden indgang til Sherwood er der øl og musik. Opskriften er enkel. Royaller og god ligetil musik. Der i øvrigt er bestemt af en lang række gæste-DJ’s, du nok kan genkende fra andre brancher end lige dem, der beskæftiger sig med musik. Nysgerrig? Det er der råd for.

Søbadet
Vores nye ombyggede Søbad byder også på gæste-DJ's, der skaber en lækker stemning i de nye omgivelser. Hver aften er der mulighed for at opleve Krede og Peter Visti give den gas mellem kl. 21 og 23.

Udsigten
Igen har vi været i gang med at ændre på alting. Den nye udsigt er målrettet dem, der vil have en mere afslappet oplevelse med chill out musik. Kom forbi og lad bl.a. Master Fatman spille solen ned og find ro i bøgeskoven.

Dette er blot nogle enkelte muligheder. Resten må du selv finde derude. Vi ses.
Se kontaktoplysninger