/media/2686/randi-mads-langer-_dsc2091.jpg

... hvad skete der? Og hvad nu?

Helt ærligt, vi er noget overraskede over at løbe tør for partoutbilletter på under fem timer. Det er en vild tillid, publikum udviser, og vi glæder os helt vildt, til bøgen springer ud!

2. december 2016

Der gik ikke mange minutter efter 10.00 torsdag den 1. december, før køen oversteg 13.000 mennesker. Sådan fortsatte det frem til cirka kl. 14.40, hvor den sidste partoutbillet blev tjekket ud af Smukshoppen.

Som festivalens formand Claus Visbye beskrev det umiddelbart efter, er festivalens arrangører super ydmyge og faktisk lidt på røven over det lynhurtige udsolgt. De sidste tre år har Smukfest sat ny rekord – både egen og i festival-Danmark i det hele taget – for hvor tidligt der er blevet meldt udsolgt. Salget til 2017 slår dog alt!

Det var muligt at købe op til 10 partoutbilletter, når man kom igennem køen. I gennemsnit er der blevet købt 2,31 billetter per kunde i shoppen – altså langt færre. Spekulationer om hamstring og efterfølgende videresalg med profit for øje er blevet luftet siden i går, men tallet på 2,31 taler en hel del imod. Der vil dog altid være brodne kar, og dem vil der blive holdt øje med. Dokumentation for sortbørshandel modtages hos per@smukfest.dk, og så sætter vi lige så hårdt ind, som loven tillader.

Du kan selv være med til at bremse Skidtlingers videresalg med fortjeneste. Det er simpelt: Lad være med at handle med dem!

Efter nytår åbner en ny feature på Smukshoppen. Allerede nu kan du overdrage din billet til en anden uden beregning – f.eks. hvis du har købt til din kæreste eller dine venner. Betaling skal I selv finde ud af udenom shoppen. Det nye bliver, at betaling og overdragelse hænger sammen, således at handlen er 100% sikker for både sælger og køber. Og kun til pålydende pris.

Derfor: Vil du købe armbånd af en fremmed, så vent til efter nytår. Is på. Du kan læse mere her >

Se kontaktoplysninger