/media/8314/ny-tusind-tak-1.png
Foto: Klaus Dreyer

97% holder fast i billetten til 2022

97% af partoutgæsterne og i gennemsnit 81% af endagsgæsterne har valgt at beholde deres billet til Smukfest 2022! Efter to år med aflysninger og alternativer, er I stadig klar på at holde en kæmpe fest med os næste sommer. TUSIND TAK 💥

25. august 2021

Vi har de mest fantastiske gæster, der savner festen i skoven mindst lige så meget som os. Det kan vi kun være utroligt taknemmelige for, og det varmer langt ind i vores bøgehjerter 🌳Nu glæder vi os om muligt endnu mere til at få Smukfest tilbage i vanlige rammer og få udløst to års ægte festivalsavn næste sommer.

"Efter denne fantastiske nyhed sidder vi i Skanderborg Festivalklub med en ubeskrivelig varm følelse af taknemmelighed og kampgejst i kroppen.
De seneste par år har budt på utallige op- og nedture i et miljø præget af stor usikkerhed. Den fantastiske opbakning, vi oplever fra vores gæster, giver os det uvurderlige pejlemærke og vigtige skub frem mod den kommende festival. 
Vi ved, at den opsparede trang til Smukfest er enorm, og vi ved at forventningerne er høje. Vi savner vores gæster, og vi lover at tage al den energi, den store opbakning giver os, og bruge den til at lave en fuldstændig mageløs festival i 2022," siger Søren Eskildsen, talsmand for Smukfest. 

Venteliste til 2022 

Måske har du allerede skrevet dig på ventelisten til et eller flere armbånd/boformer til Smukfest 2022, eller også har du planer om at gøre det. Du kan gøre det lige herAlt efter hvornår du har skrevet dig på en given venteliste, er du blevet tildelt en plads i køen. Præcis som når du er på apoteket eller noget i den dur. 

Fra tirsdag den 31. august vil ventelisten løbende og i den rigtige rækkefølge få mulighed for at købe. Det sker ved, at du modtager en mail og SMS fra Smukfest, hvor det fremgår tydeligt, hvilket produkt du har muligheden for at købe. Du får altid tilbudt det antal, du har skrevet dig på venteliste til. Så hvis du eksempelvis har skrevet dig op til to partoutbilletter, vil du aldrig kun få tilbudt én. Du har derefter 48 timer til at beslutte, hvad der skal ske med produkterne. 

Læs mere om ventelister og billetsalget her

Se kontaktoplysninger