/media/5151/header.jpg

Bliv professionel Event Vagt

Vil du være med til at sørge for den gode stemning og sikkerheden til forskellige store arrangementer, f.eks. Smukfest, så er det nu, du kan ansøge om at blive Event Vagt.

17. januar 2019

Som Event Vagt er du med til at sikre, at alle har det godt og ingen kommer til skade ved events. Vagterne, iført de gule veste, står bl.a. for sikkerheden på Smukfests største campingområde KærligHeden.

Godt samarbejde blandt de frivillige

”Vi samarbejder meget med førstehjælpsberedskabet og campingvagterne,” fortæller Carsten Maegaard, der arbejder som frivillig for Event Safety for 7. år.

”Det er en fed måde at holde ferie på. Jeg er her med mine gode venner og i gode rammer. Jeg har fået mine venner og mødt min kone gennem dette job. Folk er søde, der er virkelig et godt frivilligt fællesskab.”

Ingen moshpits

”I år oplever vi, der er mange, som forsøger at laver moshpits, hvilket ikke tilladt her på Kærligheden. Vi kan ikke stoppe dem, når de er i gang, derfor skal de stoppes, før de går rigtig i gang. De kan ikke kontrolleres, når de først kører, og folk kan nemt komme til skade. Det er specielt farligt her, hvor gæsterne er så unge og fulde, det er nemt at blive trampet på eller få en albue i ansigtet.”

Moshpit er folk, der danser vildt og hopper ind i hinanden med vilje. Det kan ikke kontrolleres, og folk kan nemt vælte og blive trampet på.

”Vi holder derfor øje hele tiden, når der er koncerter og sørger for at stoppe folk, før de går i gang. Vi kommer fra siderne og varsler dem til at stoppe.” Siger Maegaard og fortsætter:

”Vi varsler folk til at stoppe med håndtegn eller ved at stille os i vejen for dem. Hvis de ikke stopper, så tager vi dem, der starter moshpits hele tiden væk, vi kan i allerværste tilfælde blive nødt til at klippe deres armbånd.”

Bliv Event Vagt

Event Safety rekrutterer i øjeblikket nye folk til Event Vagt uddannelsen henover weekenderne 22. – 24. marts og 5. – 7. april. Du kan læse mere om uddannelsen og ansøge her

Udover Event Vagter søger Event Safety også frivillige førstehjælpere.

Se kontaktoplysninger