/media/4683/donér-dit-telt-1.png
Foto: Jannis Flindt-Eleftheriou

Donér dit telt til hjemløse og vind partoutbilletter

Igen i år har du mulighed for at donére dit telt til hjemløse, ved at aflevere det til en af campingvagtsteltene - bonus er, at du samtidig deltager i konkurrencen om 2 x partoutbilletter og et Tenthouse til Smukfest 2020.

Af: Michael Vahl
10. august 2019

Efter en uge med tvivlsomme beslutninger, moralske tømmermænd og dårlig samvittighed trænger det mentale barometer til et positivt boost, og hvordan gør man det bedre, end at gøre noget godt for andre?

Campingvagtbaserne, Genbrugsguiderne og De Hjemløses Stand tager imod telte, liggeunderlag og stole og donerer dem til hjemløse! Dette er endnu et af festivalens velgørende initiativer, som vi mener, at du ikke bør tøve et sekund med at benytte dig af. Se kortet, hvor du kan aflevere dine ting her.

Der er vitterligt ikke noget at tabe: Du slipper for at slæbe dine pakkenelikker hele vejen til Skanderborg station og hjem, du hjælper en eller flere hjemløse og får den gode samvittighed genoprettet. 

Til sidst skal vi liiiiige huske at nævne, at der er en EKSTRA bonus ved at være god mod miljøet og de hjemløse. Hvis du afleverer dit campinggrej, får du samtidig et lod i puljen om 2 x partoutbilletter og et Tenthouse til Smukfest 2020! Jo flere ting, der ryger i puljen, jo større chance for at vinde! Win-win for ALLE.

Husk: Alt hvad der efterlades på campingområderne betragtes som affald. Donér dit telt og deltag i konkurrencen her - eller tag dine ting med hjem. 

Se kontaktoplysninger