/media/7317/stemning_klausdreyer-2189.jpg
Foto: Klaus Dreyer

Du kan nå det endnu

I dag blev tusindvis af håndled klædt på til den kommende Smukfest – endagsarmbånd fik deres ejermænd. Skal du med?

Af: Randi Rehmeier
4. februar 2020

Skovtrolden danser i dag, selvom det bare er en helt almindelig årstidsforvirret tirsdag i februar. Vi slap endagsarmbåndene på Smukshop.dk, og allerede efter under en time løb vi tør for fredagsarmbånd.

"Fredagen er sædvanligvis en meget populær dag på Smukfest. Det passer godt med weekenden for vores publikum, hvor mange har en travl hverdag, og så præsenterede vi jo i går et stærkt program, hvor ikke mindst fredagen står skarpt," siger tals- og formand Poul Martin Bonde.

Endagsarmbånd til onsdag, torsdag, lørdag og søndag kan altså stadig købes på Smukshop.dk – helt uden kø eller bøvl. Lidt knas med teknikken var der dog tidligere på dagen, hvor en betalingsgateway gik i koma, men det blev udbedret og alle gæster hjulpet.

"Vi lover at kvittere for tilliden med den bedste festival vi overhovedet kan lave i 2020, hvor vi bl.a. ser frem til at præsentere vores hovednavne på helt nye Bøgescener - i et område der også kommer til at give endnu bedre plads til vores publikum", siger Poul Martin Bonde.

Fik du ikke fingrene i en billet og vil købe den gennem en anden person, så insistér på at få den overdraget sikkert igennem Smukshoppen – det er den eneste måde, hvorpå du kan sikre gyldigheden af din billet. Mere info om billetter til Smukfest 2020 finder du her.

Se kontaktoplysninger