/media/7866/a-bning_tina-leegaard-dyrving_8-1.jpg

Hvad skal der ske med din billet/din boform til 2021?

Har du en billet eller boform til Smukfest 2021, er tiden nu kommet til, at du skal finde ud af, om du vil have dine produkter til den aflyste Smukfest 2021 refunderet eller overført til festivalen 2022. Vi håber, at du vælger det sidste!

20. maj 2021

Fra i dag, den 1. juni, kan du hoppe ind på Smukshoppen og beslutte, hvad der skal ske med dine billetter og/eller boformer. Sidste frist er den 28. juni 2021, og hvis du på dette tidspunkt ikke har truffet et valg, overføres dine produkter automatisk til Smukfest 2022. Vælger du at refundere din billet eller boform ryger den videre til en heldig gæst på ventelisten.

Vær opmærksom på, at din beslutning IKKE kan fortrydes efterfølgende.

Så hop ind på Smukshoppen og beslut, hvad hvad der skal ske med billetter/boformer. Er du i tvivl, så får du her fire gode grunde til, at du helt klart skal beholde din billet, så du kan være med til Smukfest 2022 🎉

  • Selvfølgelig skal du beholde din billet! Vi er i hele TO års underskud af fest og antidagligdag i bøgeskoven, og vi tør godt love, at det bliver en festival udover det sædvanelige, når det hele kulminerer til august næste år! 

  • Det er i denne tid så vigtigt for Smukfest, at mange vælger at overføre til 2022. Det betyder nemlig, at vi har lidt penge på kontoen til at arbejde videre for, og det er helt afgørende, når vi skal starte en ny festivalsæson op.

  • Hvis du eksempelvis vælger at refundere din partoutbillet, men kommer til at fortryde senere, kan det blive svært at få fat i en ny. Sidste år overførte 95% deres partoutbilletter og resten blev sendt videre til ventelisten. Så hvis du har det mindste tvivl, så hold hellere fast i din billet! 

  • Skulle du senere finde ud af, at du hellere vil noget andet, så kan du altid forsøge at sælge din billet til en anden forhåbningsfuld gæst via ventelisten på shoppen. Der plejer at være mange andre, der gerne vil overtage pladsen i skoven.

Det betyder i denne tid alverdens for Smukfest, at flest muligt vælger at overføre til 2022, så tak til dig, der har lyst til at være med til skovfesten igen til næste år ❤️Se bare lige her hvor skønt det bliver! 

Se kontaktoplysninger