/media/2359/ba1acbf5-1262-4bc7-b474-ffd8bf770bab.png

Sommeren begynder i morgen!

...nærmere bestemt tirsdag den 1. december kl. 10.00 hvor vi starter salget af partoutbilletter på shop.smukfest.dk.

30. november 2015

Om sådan cirka 8 måneders tid åbner vi for Smukfest 2016 – årgang 37 af Danmarks Smukkeste Festival! Den finder sted 3. - 7. august med opvarmning allerede fra 31. juli. Også i 2016 bliver Smukfest en totaloplevelse, hvor både navnene med de største typer, dem du aldrig har hørt om før og hele stemningen og magien i skoven, hver især er uomgængelige for den gode fest. Der vil være musik fra onsdag til søndag i Dyrehaven – og der vil selvfølgelig være Live Camp på KærligHeden i dagene forinden.

Som tidligere bliver armbånd sendt ud med posten på forhånd for at minimere kø ved ankomst, og du kan fortsat betale med armbåndschippen i alle barer og boder, hvis du vil.

Den 26. januar 2016 offentliggøres hovedparten af det samlede musikprogram. Og så er der alt det andet, der er Smukfest – og som gør skovfesten i august til sin helt egen: samvær, kærlighed, troldestøv, Antidagligdage i x-large og fællesskab i rå og rigelige mængder. Tilsat fantastiske finurligheder af den slags du kun ser på Danmarks Smukkeste Festival – og alt sammen serveret af tusindvis af dedikerede medhjælpere der hver især vil gøre deres for at give dig nogle uforglemmelige dage i Skanderborg.

Se kontaktoplysninger