/media/4672/tq2a5031_0.png

Stadig penge på armbåndet?

I år har vi automatisk tilbagebetaling til alle Cashless-brugere. Du skal altså ikke gøre noget aktivt for at få dine resterende lommepenge igen.

Af: Randi Rehmeier
14. august 2018

I 2017 foregik over 70% af betalingerne på Smukfest med armbåndschippen. Igen i år blev der bippet løs ude i skoven. Men fik du ikke brugt samtlige festival-dollars, så skal du selvfølgelig have noget tilbage til din dagligdagsbankkonto. 

I år var det obligatorisk at vælge automatisk udbetaling allerede ved oprettelsen af din bruger. Vi laver overførslen den 17. august, og det kan tage op til fem bankdage, før pengene er på din bankkonto igen. Bemærk gebyret på 5 kr. for transaktionen. Hvis den automatiske udbetaling skulle fejle – f.eks. hvis der er indtastet forkert kontonummer – kan tilbageførelsen selvfølgelig også klares manuelt. Den manuelle udbetaling åbnes d. 24/8. 

Bemærk! Fejler den automatiske udbetaling pga. forkert indtastet kontonummer, opsagt konto eller lignende pålægges slutbrugeren det gebyr som banken tager for at returnere udbetalingen.

Det er ikke muligt at tilmelde sig automatisk udbetaling til udenlandske bankkonti Ved udbetaling til udenlandske bankkonti skal brugeren henvende sig til support@unitec.dk og opgive navn, armbåndsnummer, SWIFT code og IBAN nummer. Der opkræves et administrationsgebyr på kr. 10 ved udbetalinger til udenlandske konti.

Spørgsmål? Kontakt cashless@smukmail.dk, så hjælper vi.

PENGE, DER IKKE TILBAGEFØRES

Hvis den automatiske udbetaling går i vasken, og du glemmer at udbetale de overskydende penge på din chip inden påbegyndelse af kalenderåret 2019, vil der hver måned blive trukket kr. 50 i gebyr. Det er ikke noget vi gør af grådighed, men Smukfest er ikke en bank og må derfor ikke "holde" på gæsternes penge efter festivalen; derfor gebyret.

Skulle der stadig stå penge på en gæsts Cashless-konto, når vi kommer til den 19. august 2019 – altså efter 12 måneder – vil pengene blive doneret til Smukfonden.

Se kontaktoplysninger