/media/7954/live_1920x1080.png

Stort festivalsamarbejde inviterer til genforeningsfest

Sammen med en række af Danmarks største festivaler invitere vi til et kæmpe brag af en genforeningsfest i København den 4. september!

5. juli 2021

Smukfest er gået sammen med Live Nation, Roskilde Festival, NorthSide, Heartland, COPENHELL, Tinderbox, Jelling Musikfestival, Nibe Festival og Grøn om en række stemningsfulde, udendørs koncerter med Dizzy Mizz Lizzy, D-A-D, Suspekt og Tessa på Refshaleøen i hjertet af København. Yderligere navne tilføjes senere.

To år uden festivaler har været hårdt for hele musikbranchen og både publikum, artister og arrangører trænger til at mærke fællesskabet. Men perioden har også styrket dialogen og samarbejdet mellem festivalerne og tydeliggjort behovet for at sætte fokus på vigtigheden af livekoncerter og deres betydning for fællesskabet. 

Under overskriften ”Tilbage Til Live” går ni af landets største festivaler og Refshaleøen derfor for første gang sammen om at skabe oplevelser med livemusikken og fællesskabet i centrum. Lørdag den 4. september skrues der for alvor op for livemusikken og de store fællesskabende koncertoplevelser omkring musikken med nogle af Danmarks største navne inden for rock og hiphop.

De nuværende danske coronarestriktioner bliver ophævet den 1. september, hvorefter det bliver muligt at mødes i større forsamlinger. Dermed giver "Tilbage Til Live" også mulighed for at få erfaringer og læring samt indsamle empiri om COVID-tiltag i forbindelse med afvikling af store livearrangementer. Noget, vi længe har efterspurgt, og som er så vigtig for vores videre arbejde. 

"Tilbage Til Live" sker i samarbejde med Tuborg og Royal Unibrew. 

Et fantastisk program

Dizzy Mizz Lizzy satte et varigt aftryk på den danske rockmusik, da de stormede ud i æteren med kæmpehits som ”Silverflame” og ”Waterline” i midten af halvfemserne, og de er stadig i dag et af landets bedste og mest populære rockbands med solid bund i lyden og stærke melodier. D-A-D er kendt for deres fandenivoldske attitude og underholdende sceneshow, og deres umiskendelige ”cow punk”-lyd har skabt en perlerække af hårdt klingende hits med tårnhøj singalong-faktor.

Albertslund-gruppen Suspekt er uden tvivl landets største hiphop-navn og har siden 1999 leveret kompromisløse tekster og beats i verdensklasse, og de er berygtede for deres medrivende koncerter. Tessa, der også kommer fra Albertslund, har på rekordtid etableret sig på hiphop-scenen og har allerede en lang række hits og optrædender under bæltet.

Koncerterne finder sted på Refshaleøens Sønder Hoved, det smukke grønne område med udsigt ud over Københavns Havn. Billetsalget starter onsdag den 7. juli kl. 10:00 via Ticketmaster.dk.

Se kontaktoplysninger