/media/7485/2019-mikkel-madsen.jpg
Foto: Mikkel Madsen

Tips til dig, som er løbet tør for corona-projekter

Savner du også sommer og festival i disse coronatider? Don't worry! Du kan leve dig tilbage til smukke tider i Bøgeskoven lige her! Nup din yndlingsøl og drøm dig tilbage til god musik og kolde bajere på Smukfest.

Af: Rikke Kjærgård
30. april 2020

Har du fået set både Tiger King og Love is Blind på Netflix og er du ved at have udtømt kategorierne på diverse streamingtjenester? Har du opgivet surdejsprojektet, og er du startet på at strikke endnu en sweater? Ved du ikke længere, hvad du skal give dig til? Bare rolig, vi har svaret til dig, hvis du egentlig bare gerne vil drømme dig tilbage til sol og sommer, kolde fadøl, god musik og fest i Bøgeskoven. 

Vidste du egentlig, at vi har åbne arkiver hos Smukfest? Her kan du finde en masse stemningsfulde videoer, massevis af festlige billeder og tankevækkende podcasts, som er lige til at dykke ned i – klik løs og drøm dig lidt væk fra disse coronatider! 

Her er et lille klip fra første dag på Kærligheden tilbage i 2018. Se endnu flere smukke videoer fra tidligere år på Smukfest lige her

I forbindelse med jubilæet sidste år lavede TV2 Østjylland en dokumentarrække om, hvordan den lille ungdomsfestival i Skanderborg blev til den, vi kender i dag. SMUK I 40 ÅR findes i 6 korte afsnit, så du hurtigt lige kan nuppe et afsnit på farten. Hvis du derimod vil have et længere program i TV'et, så er Fyrre, Fed og Festival hele historien i to dele. Enjoy!

Har du brug for lidt godter til ørene, så hop ind og hør Smukcasten, hvor du kan finde et bredt program af tankegods fra Udsigten på Smukfest. Lyt med her

I vores fotogalleri kan du finde en masse festlige billeder fra Smukfest gennem årene - hvem ved, måske falder du over et genkendeligt ansigt iblandt? Om ikke andet kan du fordybe dig lidt i gode festivalminder og glæde dig til Smukfest 2021!

Hold dig munter - så ses vi næste år til et brag af SMUKFEST 2021! 

Se kontaktoplysninger