/media/7864/img_8799.jpg

Venteliste til Smukfest 2022

Står du uden billet og vil gerne sikre dig en plads i køen til et partoutarmbånd eller et af de andre udsolgte armbånd eller boformer til Smukfest 2022, så har du nu mulighed for at skrive dig på ventelisten til netop disse!

17. maj 2021

Inden Smukfest 2021 desværre blev aflyst den 4. maj, var en lang række boformer samt partout-, fredags- og lørdagsarmbånd allerede udsolgt. Og det er jo i sig selv rigtig skønt. Men nu hvor festivalen må vente endnu et år, skal indehaverne af disse armbånd og boformer tage stilling til, om de vil overføre deres produkter til næste år, eller om de vil have dem refunderet og i stedet tage på trekking i Mols Bjerge. Det forstår vi jo ikke, men bevares - hver sin smag ♥️ 

Det betyder, at dig, der ikke allerede har en billet eller boform, men gerne vil i kø til et af de udsolgte produkter til Smukfest 2022, kan skrive dig på venteliste til at købe dem, der i år bliver refunderet. Det kan du gøre via Smukshop.dk, hvor det vil være muligt at skrive sig på ventelister til både armbånd og boformer, så længe der er plads på listerne. Priserne på alle armbånd og boformer forbliver de samme som i 2021.

Hvis du tidligere har skrevet dig på ventelisten til Smukfest 2021, så overflyttes du automatisk til den nye venteliste, hvor du vil have samme plads, som på den gamle. 

Hvad er chancen for at få en billet via ventelisten?
Det er meget svært at spå om, hvor mange armbånd og boformer, der vil blive solgt videre via ventelisten. Vi ved så meget, at 95% overførte deres partoutbilletter i 2020, så chancerne for at få fat i eksempelvis et partoutarmbånd til næste år kommer muligvis til at være lille. Men det betyder ikke, at du ikke skal give ventelisten et skud! 

Armbånd og boformer, der ikke blev udsolgt i år, vil komme til salg på et senere tidspunkt. Så er det et af dem, du gerne vil have fat i til Smukfest 2022, behøver du ikke gøre noget lige nu.   

Hvis du allerede har armbånd eller boform til Smukfest 2021
Smukshoppen åbner for refundering/overførsel til 2022 den 1. juni. hvor det vil være muligt frem til den 28. juni. Vi giver alle billet- og boformsindehavere direkte besked på dagen, så snart det er muligt. Vi har samlet nogle af de mest gængse spørgsmål om overførsel og refundering i vores FAQ.

Se kontaktoplysninger