/media/7759/stemning_torbenthorhauge_9.jpg
Foto: Torben Thorhauge

Vi vil ha' festen tilbage!

Og vi er ikke de eneste. Sammen med resten af festival- og koncertbranchen kradser vi nu ekstra på døren hos politikerne for at komme på banen med sundhedsforsvarlige løsninger, der kan føre os tilbage foran scenerne.

Af: Amanda Blak Jagd
3. december 2020

Lige nu er det lidt med festivaler, som det er med Julemanden - vi bliver sgu nødt til at tro. Tro på, at der findes en vej ud i bøgeskoven, når sommeren 2021 rammer Danmark. Og det gør vi! Vi tror på, at der både bliver plads til fadøl, Arizona burgere, koncerter og syngen med ❤️ Og mens vi tror, arbejder vi systematisk på sagen. 

Vi er derfor gået sammen i festival- og koncertbranchen om at finde en løsningen på vores fælles udfordring: At få de store, kulturoplevelser tilbage i en forandret virkelighed. Du kan læse meget mere om, hvordan vi navigerer rundt i denne hos Dansk Live, hvor vi sammen med flere andre store festivaler har forfattet en kronik om vores ambitioner og ønsker til en større og bredere politisk dialog om fremtiden. 

Med afsæt i vores ambitioner er vi allerede godt i gang med forberedelserne af Smukfest 2021. Der er allerede næsten 30 skarpe navne på plakaten, der i løbet af vinteren og foråret vil tre-, fire- og femdoble sig. I dejlig parallel til det har 95% allerede i august overført deres partoutbillet til næste år, og endagsbilletsalget er i gang. Det er vi overordentligt glade for - tak for jeres fortsat fantastiske opbakning! 

I dag har Roskilde netop offentliggjort en masse nye artister og ser ligesom os frem mod 2021 med et lyst sind. Vi står sammen, og vi står stærkt! 

Du kan løbende orientere dig om, hvad der rører sig i det ret ufrivillige forhold, Smukfest har indgået med den klæbende Corona-stalker i vores FAQ. Her finder du svar på spørgsmål som "Hvordan griber I det an?" og "Hvordan kommer Smukfest 2021 til at være?" og "Skal jeg være vaccineret for at deltage i Smukfest?".

Og så lad os skrige det til træerne sammen: We believe! 💫

Se kontaktoplysninger