/media/3560/header_kaerlighed.jpg

Kæresteskoven

Hvert år er der mange Smuklinger, som finder sammen i Bøgeskoven og ikke kan give slip, når hverdagen melder sig. I dag hylder vi kærligheden på Smukfest.

13. august 2017
Vi har jo nok godt vidst det på forhånd. At mange mennesker går glade hjem fra Smukfest med en funklende ny kæreste under armen. Men det var alligevel overvældende, hvor mange kærlighedshistorier, publikum og medhjælpere kom op med, da vi tidligere på sommeren gav opfordringen på Facebook. Over 300 unikke, fine sådan-mødte-vi-hinanden-på-Smukfest-historier kom retur!

De blev alle tilbudt to stk. søndagsbilletter, så de kunne få en smuk kærestedag sammen i Skanderborg. Det har de fleste takket ja til, så i dag, søndag, hylder vi selvfølgelig kærligheden på Smukfest. Fra Bøgescenerne tager vi en fælles skål og dedikkerer Mads Langer-koncerten til alle kæresterne, ægtefællerne og livsmakkerne derude. Dejligt!
Det har i det hele taget været tæt af amoriner på festivalen i år. Dagens Mand, ParDart og andre samværslege på KærligHeden har ikke haft afdæmpende effekt. Tulip har sågar afholdt bacon-speed-dating og således kombineret flere gode ting!

I jagten på den smukke kærlighed deltog Julie Antonsen, 21, og Magnus Hastrup, 19, på bacon-speeddate tidligere på festivalugen, hvor de over et stykke sprødt bacon fandt hinanden på bare to minutter. Tulip Bacon Date på KærligHeden havde sat rammerne for en bacon-speeddate, hvor i alt 26 singler var mødt op for måske at møde deres sprøde udkårne. Julie og Magnus matchede hinanden, og de vandt blandt andet en luksus svinehytte, men vigtigst af alt vandt de hinanden.

"Jeg matchede med Magnus, fordi jeg synes, at han var skide sød. Han virkede til at være rar, sjov og betænksom, og så var vi jo begge lidt på dybt vand med det her speeddating. Vi klikkede hurtigt, og så hjælper det da på det, at han er en super flot og charmerende fyr. Han er lige min type," smiler Julie Antonsen.
Magnus stemmer hurtigt i, mens han sender Julie et skævt smil.
"Julie er simpelthen så dejlig. Hun er smilende og udadvendt, og det er præcis det, som jeg går efter hos en pige. Og så gør det jo ikke noget, at hun er rigtig flot. Hun gør mig bare glad. Hun gør mig mega glad," siger Magnus Hastrup.
Julie Antonsen og Magnus Hastrup, der hhv. kommer fra København og Odder, tror på, trods distancen, at det sagtens kunne blive til mere, når festivalen på søndag går på hæld. Kærligheden er i hvert fald stadig sprød!
Se kontaktoplysninger