/media/3420/header_telia.jpg

Lad op til smukke oplevelser

Argh! Strøm! På mobilen – ude i en skov i en HEL uge? Hvor festival-apps, FaceTime og Snapchat bare æder data og strøm til morgenmad. Panik. Eller, næh.

10. juli 2017

Festivalens Legekammerater sørger godt for dig. POWER har bord/bænkesæt med opladere stående mange steder på festivalen, der findes aflåselige skabe på campingområderne, hvor der er strøm, og visse boformer har også indlagt el (Tenthouse, Cansleep, Sommerigloo).

MEN, du kan også tage den officielle Smukfest-powerbank med dig og holde liv i mobilen på den måde:

Den officielle Smukfest-powerbank lavet i samarbejde med Telia er som skabt til festival. Når den er flad, kan den én gang dagligt byttes gratis ud med en nyopladt i en af Telias hyggelige byttestationer på festivalpladsen. Det gælder også, hvis du har en Smukfest-lader fra 2016.

I år lanceres en ”storebror” til sidste års populære powerbank. Den lille er let og passer fint i lommen, mens mobilen bliver ladt op. Den store fylder og vejer lidt mere – men kan til gengæld også oplade mobilen 3-4 gange, før den løber tør. 

Køb årets Smukfest-powerbank i Telias webshop (bestil senest 1. august) eller i en Telia-forretning. Så er du klar til Smuk og kan holde liv i mobilen hele sommeren – før, under og efter festivalen!

Både lille og stor powerbank kan selvfølgelig også købes hos Telia på festivalpladsen så længe lager haves.

Du kan læse flere detaljer om årets mobillader her >

Se kontaktoplysninger