/media/3565/hittegods.jpg

Mangler du noget?

Punge, telefoner, nøgler, kreditkort og meget andet ender hvert år i kassen med glemte sager. Vi gør, hvad vi kan for at skaffe dig dine stumper tilbage.

13. august 2017
Har du smidt en iPhone på boldbanerne eller glemt dit kreditkort i Alperosen? Fik du ikke sweateren med hjem fra koncerten i torsdags, eller var det dig, der lagde vielsesringen udenfor teltet inden… du gik i seng? Der er ikke noget overraskende ved, at folk glemmer ting.

Smukfest vil så gerne hjælpe dig med at få styr på dine stumper, inden du tager hjem. Kasserne i Hittegodskontoret bugner med telefoner, punge, smykker, ure, nøgler, powerbanks, kreditkort, tøj og meget mere. En uheldig gæst har smidt sin naturmedicin og går nu rundt med irriteret tyktarm. Og der er nogen, der mangler et par ski!

Så længe den holder strøm, kan personalet i kontoret svare på opkald til de glemte telefoner. Det har hjulpet med at forene mange ejere med deres vildfarne enheder. Nogen skriver en besked til telefonen, som personalet så tager kontakt til, og andre har et kontaktnummer kodet ind i telefonen. Men når batteriet er dødt, er der kun én måde, vi kan give dig den tilbage. Du må ganske enkelt op forbi kontoret.

Foto: Kasper Hornbæk

Det er lidt sværere, når det gælder punge og kreditkort. Men Smuklinger er kreative folk, og der er nu oprettet en facebook-side, som Hittegodspersonalet bruger til at finde frem til menneskene, der findes på kørekort og lignende. Gruppen hedder ”Smukfest Hittegods”, og vi lægger, af gode grunde, ikke billeder op, men du kan bruge gruppen til at kontakte kontoret.
Du er også velkommen på hittegodskontoret og se, om vi har fundet det, du søger. Selvom du ikke har held på den måde, kan du udfylde en anmeldelse, og så vil vi tage kontakt til dig, hvis vi får noget senere. Men hvis du regner med, at det er en nem måde at score en billig iPhone på, så tro om igen. Vi sørger naturligvis for at skaffe bevis på, at det virkelig er din telefon.
Du finder Hittegodskontoret ved Sølund indgangen. I dag har de åbent til midnat, og i morgen fra 8-17. Derefter ryger alting videre til Smukfestkontorerne på Føla, hvor de ligger i 14 dage, inden de endeligt kommer videre til politiet.
Se kontaktoplysninger