/media/7696/h99d7528.jpg
Foto: Martin Gorritzen

10 danske hitmaskiner til Smuk-plakaten

Arbejdet for at virkeliggøre Smukfest 2021 er i fuldest mulige gang! Vi tager den fandens festbremsebandit ved navn Corona yderst alvorligt, alt imens det vanlige smukke også skal falde i hak. Ikke mindst musikplakaten!

Af: Randi Rehmeier
1. oktober 2020

Benjamin Hav lægger vejen forbi bøgeskoven med sit vanvittige flow, gennemtrængende attitude og storambitiøse detaljepræcision. Og med hans sidste optræden i bøgeskoven i anledning af DR2's mini-udgave af Smukfest, har han for alvor gjort sig fortjent til en plads på 2021 line-up'et i Bøgeskoven.

Carpark North har hele vejen igennem karrieren været leveringsdygtige i en særdeles effektiv rock tilsat massevis af elektronik. Første udgivelse kom i 2000 med demoalbummet "Carstereo", og i 2003 kom debutalbummet "Carpark North", der gik direkte ind på førstepladsen af salgslisten. Meget er sket siden, og seneste højdepunkt er singleudspillet 'Moments' fra maj 2020 – måske varsler det mere nyt fra elektro-poprockbandet, inden vi ser dem i skoven?

Danske KATO formår at lave hits og fylde dansegulve i ind- og udland på femtende år. I skoven skulle der være chance for feste til f.eks. ”Show You Love”, ”Hey Shorty”, ”Turn The Lights Off”, ”Bitches & Booze”, ”Sjus”, ”Dumt på dig”, ”Desert Walt”, ”Deja Vu” og ”Dimitto (Let Go)”. Ni af mandens største hits – og tilsammen med mere end 120 mio. streams på Spotify… 

Det er ikke mindst som energisk liveact, MALURT er gået over i dansk rockhistorie - og det var da også udelukkende som koncertnavn, bandet vendte tilbage i 2020, 40 år efter albumdebuten med Kold Krig i 1980. Koncertrækken blev dog udsolgt forbavsende hurtigt, hvorefter bandet valgte at forlænge den ud i 2021 - men SÅ bliver det altså også sidste gang, man får lov at se dem, før de igen parkerer bandbussen for good.

Du kan også begynde at glæde dig til:
Artigeardit
Burhan G
Hjalmer
Medina
Poul Krebs
Railroad

Vi offentliggør løbende flere musiknavne til Smukfest 2021.

Endagsarmbånd og boformer kan købes via smukshop.dk allerede nu, ligesom systemerne til venteliste- og videresalg er rebootet!

Se kontaktoplysninger