/media/7180/smukkoncert_theispoulsen_144.jpg

12 tilføjelser til programmet

Det er sørme, det er snart og det er i dag den 12. december – og bag kalenderlågen gemmer sig 12 nye navne, der hermed er tilføjet line up for Smukfest 2020.

11. december 2019

At der i den grad var liv efter Ukendt Kunstner, beviste HANS PHILIP i stærk stil, da han i marts slap sin solo-debut ”Forevigt”. Vi glæder os til at se ham tilbage i skoven, hvor han bl.a. får selskab af den unge fremadstormende englænder YUNGBLUD, aktuel med EPen ”The Underrated Youth” der i oktober ramte Top 10 i England.

Efter omkring 6 års pause vendte SPLEEN UNITED tidligere i år tilbage til scenerne – og vender nu også tilbage til Smukfest. Fra USA kommer et af discoens helt store navne i form af SISTER SLEDGE - og mon ikke vi får en omgang seriøs fællessang når de slipper sange som ”We Are Family” løs på et feststemt publikum i Dyrehaven?

Derudover er det en sand glæde at tilføje yderligere otte danske navne, der både tæller Smukfest-debutanter og vaskeægte veteraner: FOLKEKLUBBEN, CÆCILIE NORBY, HJALMER, HUGO HELMIG, RAVI KUMA, LIS SØRENSEN, SIVAS OG TESSA.

Se kontaktoplysninger