/media/7828/traet_larsen.jpg
Foto: Una Larsen

Afbud til Smukfest 2021

Øv! Nogle gange går det bare ikke, som man ønskede sig. Specielt ikke i denne tid.

Af: Amanda Blak Jagd
23. marts 2021

Opdateret 26. marts

Lionel Richie

Den amerikanske superstjerne, Lionel Richie, har desværre også meldt afbud til årets festival i Skanderborg. Det sker, da han grundet Corona er blevet nødt til at skyde sin europæiske 2021-tour. Men heldigvis har han allerede nu lavet aftale om at komme tilbage i 2022 i stedet 💜 Vi havde glædet os helt enormt til at synge med på 'All night long' i bøgeskoven til sommer, men må, som med meget andet i denne tid, væbne os med tålmodighed og glæde os over alle de andre skønne artister, vi har i vente på Smukfest 2021! 

“Når artister melder afbud, er det selvfølgelig trist, men heldigvis ser vi også, at andre artister ser lyst på den tid på året, hvor vi afholder Smukfest. De planlægger shows og turnéer, der rækker ind i efteråret. Vi er fortrøstningsfulde og ser frem til et brag af en festival til sommer” siger booker, Mikkel Xavier 

Herbie Hancock

Den amerikanske jazzmand, pianist, komponist og producer Herbie Hancock har desværre måtte aflyse sin optræden på årets festival i Skanderborg grundet den forbistrede virus. Det er vi selvfølgelig kede af, og arbejder nu på at få ham flyttet til 2022 🤞🏼

Det er rigtig ærgerligt, og vi havde virkelig glædet os til at byde Herbie Hancock velkommen i skoven, men aflysninger hører desværre til hele festival-gamet. Sådan var det også før Coronaens indtog.  

"Det er ikke unormalt, at en kunstner af forskellige årsager må aflyse en festival-tour - det har vi oplevet før. Årsagen nu er Corona, der, som vi alle ved, har forårsaget en del udfordringer, og derfor var vi også forberedte på, at der ville komme aflysninger fra specielt internationale artister. Det er ærgerligt, men heldigvis har vi en masse andre fantastiske artister og bands på plakaten, ligesom vi stadig har en stærk bunke danske og internationale kunstnere i ærmet, som vi glæder os til at afsløre for vores gæster", fortæller talsmand Søren Eskildsen. 

Restriktionerne er forskellige i hele Europa, og det kan komme til at påvirke dette års Smukfest program, hvis udenlandske festivaler aflyser, og kunstneres tour dermed ikke kan gennemføres. Det er derfor heller ikke usandsynligt, at der vil komme flere afbud, som vi bevæger os tættere på. Men I kan stole på, at vi kæmper for at give jer det bedst mulige musikprogram og en lige så fantastisk festival! 

Find svar på nogle af de spørgsmål, der kan være til Smukfest x Corona i vores Q&A lige her.

Se kontaktoplysninger