/media/8839/design-uden-navn-25.png
Foto: Anders Boll

De nye Bøgescener er klar til Smukfest!

Bøgescenerne er festivalens midtpunkt. Det er her, de største nationale og internationale navne optræder, når Smukfest løber af stablen. Denne sommer kan vi endelig indvie to kæmpestore, splinternye Bøgescener.

Af: Signe Burchardt
3. juni 2022

De gamle Bøgescener var blevet for små og svage til de store koncertproduktioner, så i sommeren 2020 stod to nye Bøgescener færdige – klar og parat til festivalen, som desværre måtte aflyses det år og året efter...

Men så kom dagen endelig! I forrige weekend kunne vi for allerførste gang påbegynde opstillingen af de nye Bøgescener i skoven. Normalt begynder opstillingen af Smukfest-pladsen 6 uger før åbning, men lige netop i år har vi fået lov at starte på Bøgepladsen allerede nu. Bøgepladsen er strakt på midten, så der er mere albuerum, og scenerne flyttet 45 meter tilbage – helt nye, større konstruktioner, der kan bære topmoderne koncertproduktioner. Det har taget 35 frivillige 4 dage at samle buerne – 1500 dele og 4000 bolte. Konstruktionen er så stor og stærk, at man ville kunne hænge de gamle Bøgescener op INDENI de nye.  

Det kæmpe projekt med udvidelse af Bøgepladsen og spritnye hovedscener nærmer sig nu sin afslutning – så nu skal de bare tages i brug af Justin Bieber, Rick Astley, Minds of 99 og mange flere! 

Men tænker du - hvad skete der så egentlig med den gamle Bøgescene? Måske du har hørt om den nye scene i Sherwood, The Hood? Det er faktisk en af de gamle Bøgescener, som vi har givet en ny, flot plads i skoven. Scenen, som er noget af det første, du møder, når du træder ind i skoven og stedet, du slutter, inden du valser hjem under soveposen. Den kan du læse meget mere om her

Se kontaktoplysninger