/media/7669/gorillaz.png

De tre første navne til Smukfest 2021!

Nu ser vi fremad mod #SMUK21, og det ALLERFØRSTE vi får øje på – det er tre stærke navne på den internationale musikscene!

Af: Randi Rehmeier
9. september 2020

Gorillaz, Kygo og Lionel Richie er klar som de første navne på plakaten for Smukfest 2021. Vi længes efter at se vores fantastiske publikum slippe deres bedste moves på et dansegulv af bøgeflis – og dét må man sige, at de tre første navne til programmet lægger op til.

Gorillaz– det mest succesfulde virtuelle band på planeten – lægger vejen forbi Skanderborg lørdag den 7. august. Det bliver briternes første optræden på Smukfest og helt sikkert et spektakulært show med musikere i verdensklasse – side om side med deres 2D-alter egos. Snyd ikke dig selv for deres seneste projekt, som kan dyrkes hjemmefra; musik- og tegneseriekonceptet Song Machine.

Kygo har i årevis ligget højt på ønskelisten hos vores publikum, og derfor er vi ganske ekstatiske over, at se det norske verdensnavn i skoven i 2021. Det bliver torsdag den 5. august, og du kommer ikke til at stå stille, når EDM-superstjernen med mere end 13 mia. streams indtager scenen. Du kender ham bl.a. for hittet "Firestone" fra 2014 og senest et remix af Whitney Houstons version af "Higher Love", som gav sangerinden en posthum topplacering på hitlisterne.

Lionel Richie som specifik kunstner var i sig selv genstand for mange hjertesuk, da vi i april 2020 måtte aflyse årets Smukfest-program. Ham ville I gerne have oplevet! Chancen kommer i 2021, hvor han træder op i skoven fredag den 6. august. Sangkataloget er omfattende fra fem årtiers arbejde, hvor både unge og ældre i skoven vil kunne synge med. Glæd dig til Lionel Richies første festivalkoncert i Danmark nogensinde!

Fra i morgen, torsdag, kan du sikre dig endagsarmbånd til Smukfest 2021. I kraft af overførte billetter fra 2020 er fredagen allerede udsolgt, men onsdag, torsdag, lørdag og søndag er up for grabs! Tjek Smukshop.dk

Se kontaktoplysninger