/media/8718/20190811-marrin-garrix-allan-hogholm-0045.png

EDM på The Hood!

Tripper du efter at komme ud på dansegulvet? Har du det også ret Lågsus, når mørket falder på, og finder du altid først vej til teltet, når solen står op? Så er vi meget sikre på, at dagens nyhed vil varme dit neonglødende festhjerte! Hver aften under festivalen inviterer vi til vaskeægte EDM-fest med danske og internationale DJs på Smukfests nye scene, The Hood.

20. april 2022

I går kunne vi løfte sløret for, at vi har givet en af de gamle Bøgescener nyt liv i Sherwood. Scenen har vi kaldt The Hood, og det hele bliver større, vildere og federe! Men vi har altså endnu mere lækkert at tilføje til den historie:

Når I har brugt det meste af dagen på at nyde festivalstemningen i campingområderne, mæsket jer i flæskestegssandwich og fadøl og danset fra den ene scene til den anden, så kan vi nu forsikre jer om, at festen slet ikke slutter der. Siden 00'erne har vi haft en tradition for at runde dagen af med et brag af en EDM-fest på festivalens største scener, og traditionen tro bliver skovbunden også helt elektrisk denne sommer, når mørket falder på. 

Til sommer bliver scenen The Hood i Sherwood hjemsted for aftenens og nattens elektroniske dansefest, tunge beats og spektakulære sceneshows, når musikken skifter fra dag til nat. Internationale og danske EDM-stjerner tager deres tungeste gear og lækreste hits med, når de hver aften onsdag til lørdag indtager The Hood til årets skovfest. 

Hele 18 navne kan nu tilføjes til plakaten og aftenprogrammet på The Hood. Heriblandt den danske, prisvindende DJ Faustix, der i over 10 år har gjort sig bemærket på den danske musikscene og lavet musik med flere internationale artister heriblandt stjerneproduceren Diplo, Major Lazer, Chris Brown og David Guetta. Også det danske makkerpar, Boye & Sigvardt, der samlet har høstet mere end 37 millioner streams med deres mix af deep underground, house og pop, lægger vejen forbi The Hood til august. Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jencel, kendt som Lågsus, får vi også fornøjelsen af at opleve, når de optræder på The Hood til sommer med et af de shows, man ikke må gå glip af. De blander alle genrer og masser af bas med en række af de navne, man drømmer om at opleve en sen nattetime på festival.

Fra den internationale EDM-scene kan vi blandt andre præsentere den franske DJ HABSTRAKT, der er internationalt kendt inden for dans/elektronisk/house-genren og har spillet på store scener på Ultra Music Festival i Miami, Lollapalooza Paris og Main Stage på Electric Daisy Carnival i Los Vegas, samt den hollandsk/tyrkiske prisvindende DJ, pladeproducer og lyddesigner Ummet Ozcan, der har markeret sig på den globale elektroniske musikscene, som en unik og innovativ artist. 

Dagens offentliggørelse til scenen The Hood tæller også AVAVAV (Dj-set), Bassjackers, DØ CHEF DØEmil LangeJohn De SohnJustin MyloLewis OfManMoksiNonsensRikke Darling, Snavs og Specktors. Derudover spiller allerede offentliggjorte Littgloss også. Det tegner da til at blive riiiiimlig fed! 🚀

Se kontaktoplysninger