/media/8668/artigeardit-benjamin-hav-de-danske-hyrder-den-gale-pose-emil-stabil-icekiid-johnson-jokeren-kesi-kidd-marvelous-mosell-marwan-niarn-outlandish-sivas-suspekt-tessa-topgunn-ude-af-kontrol.png

En hyldest til dansk hip-hop

Hele 20 navne fra dansk hip-hops glorværdige fortid og strålende nutid optræder på Smukfest 2022. Alle på samme scene og med hver deres markante hits. Vi kalder showet "Made in Denmark - en hyldest til dansk hip-hop", og det kan I lige regne med, at det bliver!

30. marts 2022

Det har længe været en drøm for bookerne på Smukfest at kunne præsentere en dedikeret hyldestkoncert til dansk hip-hop. Det var på plakaten tilbage i 2020, og fredag den 5. august på Smukfest 2022 bliver det endelig en realitet!

Der bliver hits fra dansk hip-hop gennem tiden alt sammen med et fælles live-band i form af tre af scenens bedste musikere, kendt fra et utal af sammenhænge: Turkman Souljah, Unge Jens og Mogens Palsbøll.

"Det er med stolthed, at vi kan samle en så bred gruppe af danske artister, der har været med til at definere genren gennem tiden, og vi glæder os ud i hver en fiber til at byde både dem og alle gæsterne velkommen til skoven til sommer!", siger booker på Smukfest, Mikkel Xavier. 

Det hele går ned fredag den 5. august på Smukfest 2022 med denne perlerække af solister, hvoraf flere ikke har optrådt live i de seneste år, men altså har valgt at dukke op til denne helt unikke koncert. 

Glæd dig til at opleve Artigeardit, Benjamin Hav, De Danske Hyrder, Den Gale Pose, Emil Stabil, ICEKIID, Johnson, Jokeren, Kesi, Kidd, Marvelous Mosell, Marwan, Niarn, Outlandish, Sivas, Suspekt, Tessa, Topgunn, Ude Af Kontrol og Østkyst Hustlers. Det bliver BOMBEN! 

Se kontaktoplysninger