/media/8487/design-uden-navn-3.png

En perlerække af lækker dansk musik til Bøgeskoven

Artigeardit, PATINA, Folkeklubben, Mina Okabe og flere andre danske artister står klar til at spille på Smukfest til sommer.

13. januar 2022

10 nye navne føjes i dag til programmet for dette års Smukfest. Begyndende med det 25-årige talent Artigeardit, som er en af de mest spændende stemmer på den danske hiphop scene lige nu. Gennem sine tekster fortæller han historier fra sit eget liv på godt og ondt. Lyden er ikonisk, forførende og let genkendelig. Dernæst gælder det den blot 20-årige sangerinde Mina Okabe. Hun har i løbet af sit relativt korte liv allerede levet med hele verden som sin legeplads og inspirationskilde til sin musik, og hun er lige så beskeden og ydmyg omkring sin musik, som hendes drømme og ambitioner er store og grænseløse. Også 24-årige Dopha, der med sin musik, som er let og legende og samtidig personlig og rummer en verden af følelser, har på meget kort tid taget Danmark med storm, og er nu klar til at indtage scenen på Smukfest til sommer. 

Tre gode herrer, der altid sørger for at drysse masser af rock- og popmagi ud over skovbunden, har takket ja til at lægge vejen forbi os til august. Sivas er en af pionererne bag den nuværende hip hop bølge og gennemgående for Sivas' musik er budskabet om at gøre det, man mener er rigtigt og kæmpe for sine idealer. Jacob Dinesen, der med sit 5. studiealbum 'The Joker’s Hand' er klar til at tage os en markant mere rocket retning, og Kesi, der med sine mange hits er blevet streamet mere end 70 mio. gange på Spotify, har også meldt sin ankomst til Smukfest 2022. 

I blandt dagens offentliggørelser gemmer sig intet mindre end fire styks fabelagtige bands. Den første af dem, som vi med kæmpe stolthed kan præsentere, er den danske rockgruppe, Folkeklubben, der over de sidste 10 år har markeret sig som et af landets bedste og mest flittige rockbands og roses for deres poetiske og ærlige skildring af verden, som de oplever den. Dernæst kan I glæde jer til at opleve det storcharmerende musikkollektiv fra Svendborg, PATINA. Bandet har noget så sjældent som tre forsangere, der samtidig alle er trommeslagere, og de laver musik, der både er funky, dansabelt og til at synge med på. Næste band på plakaten er den spirende gruppe, Blæst, der med et skønt, afslappet musikalsk overskud præsenterer ungdommelige tekster om små hverdagsøjeblikke, der rummer stor poesi. Sidst men ikke mindst har vi Danser Med Piger, der består af fem venner, som elsker at spille musik og efter flere år med coverversioner fik lyst til selv at skrive og indspille deres egen musik - så mon ikke, de har en masse dejlig ny musik i vente til os. 

Vi håber, I er mindst lige så vilde med dagens 10 tilføjelser, og ligesom os slet ikke kan vente til, vi skal opleve dem LIVE i skoven 😍🌳

Program med spilledage er endnu ikke klar, men I er selvfølgelig de første til at høre det, når vi har det fulde program på plads!

Billetter 

Alle partout- og endagsbilletter, på nær søndag, er nu udsolgt, men det er stadig muligt at skrive sig på venteliste til nogle af billetterne via Smukshop.dk. Skal du købe eller sælge en billet, så anbefaler vi altid, at du gør det via Smukshoppen, så du er sikker på, at alt foregår, som det skal, og at billetterne ikke er hverken fusket eller lusket med.

Frivillig på Smukfest 

Nåede du ikke at få den billet, du ønskede, eller kunne du bare godt tænke dig at komme på Smukfest på en helt ny måde, så kan du blive en del af vores store, frivillige fælleskab, som hele året arbejder på at få skabt den bedst tænkelige festival. 
 
”Vores frivillige ildsjæle er et afgørende element, i at vores festival bliver formet på gennemført og unik vis hver sommer. Vi er så ufattelig heldige at 15.000 trofaste medhjælpere vælger at bruge hver sommer med os. Og vi byder naturligvis altid nye velkomne. Uden dem, så var der ikke en Smukfest,” siger talsmand Søren.

I løbet af foråret vil der blive oprettet en masse frivillige tjanser i alle afskygninger i vores medhjælper-jobbank, Smukcrew.dk. Så hold øje derinde, hvis du vil være med i hulen, mulle ❤️

Se kontaktoplysninger