/media/8317/publikum.jpg
Foto: Klaus Dreyer

Gorillaz og Kygo på Smukfest 2022

Vi havde dem på plakaten til Smukfest 2021, men på grund af en aflyst festival i år, fik vi desværre ikke fornøjelsen af dem på scenerne i bøgeskoven. Heldigvis er de mindst lige så klare på at vende tilbage i 2022, og vi er SÅ glade for nu at kunne præsentere to stærke internationale navne.

30. august 2021


Gorillaz, der med deres animerede alter egos er det mest succesfulde virtuelle band på planeten, lægger vejen forbi Smukfest lørdag den 6 august. Det bliver briternes første optræden på Smukfest og helt sikkert et spektakulært show med musikere i verdensklasse. 

Kygo har i årevis ligget højt på ønskelisten hos vores publikum, som nu endelig får mulighed for at se det norske verdensnavn i skoven i 2022. Det bliver torsdag den 4. august, og I kommer ikke til at stå stille, når EDM-superstjernen med billioner (!!!) af streams indtager scenen. 

Vi glæder os helt usigeligt meget til at byde dem velkommen i skoven til sommer ☀️

Billetter og ventelister til Smukfest 2022

I forrige uge kunne vi fortælle, at hele 97 % af partoutgæsterne og i gennemsnit 81% af endagsgæsterne holder fast i deres billet til Smukfest 2022. Det betyder, at der stadig er få billetter tilbage, som vi sætter til salg til ventelisten i morgen d. 31/8. 

Jeg har skrevet mig på ventelisten til et produkt - hvornår hører jeg noget? 

Alt efter hvornår du har skrevet dig på en given venteliste, er du blevet tildelt en plads i køen. Præcis som når du er på apoteket eller noget i den dur. 

Den 31. august vil ventelisten løbende og i den rigtige rækkefølge få mulighed for at købe. Det sker ved, at du modtager en mail og SMS fra Smukfest, hvor det fremgår tydeligt, hvilket produkt du har muligheden for at købe. 


Jeg vil også meeed - hvordan får jeg fingre i en billet til 2022? 

Står du uden billet og vil gerne sikre dig en plads i køen til et partoutarmbånd eller et af de andre armbånd eller boformer til Smukfest 2022, så har du stadig mulighed for at skrive dig på ventelisten til disse via shoppen, så længe der er plads.

Den 31. august vil ventelisten få mulighed for at købe, og når den proces er gennemført, vil de resterende produkter løbende komme til salg på shoppen. Så søger du en billet eller boform, er den nemmeste løsning at skrive dig på ventelisten, så du slipper for at holde øje derinde. 

 

Se kontaktoplysninger