/media/8351/design-uden-navn-3.png

Herbie Hancock, Kraftwerk 3D og Limp Bizkit på Smukfest 2022

Musikplakaten for Smukfest har altid været aldeles alsidig, og det er vi utroligt stolte over at kunne holde fast i. Derfor er det også en fornøjelse i dag at kunne tilføje jazz- og fusionsgiganten Herbie Hancock, de tyske elektroniske legender i Kraftwerk 3D og det spektakulære amerikansk metal/hiphop fusionsband Limp Bizkit til programmet på Smukfest 2022.

13. oktober 2021

Onsdag d. 3 august byder på det amerikanske metal/hiphop fusionband Limp Bizkit, der med sine fem mest afspillede sange i sig selv har over 1 milliard streams på Spotify alene. Så mon ikke de kan få bøgeskoven til at rocke med, når der formentligt skrues op for klassikere som ’Behind Blue Eyes’, ’Break Stuff’ eller den legendariske ’Rollin". 

Torsdag d. 4 august er de tyske elektropionerer Kraftwerk klar til at rykke ind i bøgeskoven i Skanderborg. Med deres 3D koncert samler Kraftwerk både musik og performancekunst til et sandt "Gesamtkunstwerk"; den tyske betegnelse for et kunstværk, hvori flere kunstarter er forenet (ja, vi måtte også lige google det). 

Og sidst men ikke mindst får vi fredag d. 5 august besøg af den amerikanske jazzmand og pianist, komponist og producer Herbie Hancock, som med sin lækre lyd kan sætte gang i enhver fredagsfest i bøgeskoven. 

Husk også at tjekke smukshoppen for armbånd, hvis du stadig mangler at sikre dit 💥Der er på nuværende tidspunkt billetter tilbage til onsdag, torsdag og søndag samt få pladser på ventelisten til lørdagsbilletter.

Se kontaktoplysninger