/media/5289/artboard-1-copy.png

Hvem spiller hvornår?

Mere end 40 nye navne – og så kan du se, hvem der spiller de forskellige dage på Smukfest 2019.

31. januar 2019

Mere end 40 nye navne er i dag klar til programmet for Smukfest 2019 – anført af den engelske trio Years & Years, der de seneste år har hittet verden over med sange som ”King”, ”If You're Over Me” og ”All For You”. Years & Years er pt. nomineret til en Brit Award som ”Best British Group” – og det engelske magasin NME kaldte gruppens seneste album 'Palo Santo' for ”One of the best pure pop albums Britain's produced in some time”.

De får på Smukfest selskab af bl.a. danske publikumsfavoritter som Gilli, Ude af kontrol og Noah Carter. Sebastian & Band spiller deres eneste festivalkoncert denne sommer i bøgeskoven. Engelske 10cc er vist stadig ”Not In Love”, Bikstok er klar til at sprede en omgang røgstil, Jonah Blacksmith præsenterer deres berømmede filmkoncert, forvent tung tråd fra Aphyxion og Royal Deciet – og vi er glade for at præsentere nogle af øjeblikkets mest spændende nye navne i form af Jada (netop belønnet med ”P3 Talentet”), Soleima, Ravi Kuma og Iris Gold. Og mon ikke der er lagt op til en nærmest eksplosiv cocktail, når tre af tidens bedste danske clubnavne går sammen som Snavs x Eloq x Dø Chef Dø.  

Der er i det hele taget masser af gode tilføjelser til programmet. Tjek dem alle her, hvor du også kan se hvilken dag de spiller. Flere danske og internationale navne følger over de næste måneder, og det samme gør programmet for vores snakkescene Udsigten, for-festivalen Live Camp og Stand Up for Skanderborg.

Se kontaktoplysninger