/media/7135/header-musikoffentliggoerelse.png

Khalid, Kygo, Lionel Richie og Tove Lo på Smukfest 2020!

Så er der ikke længe til vi starter salget af partoutbilletter til Smukfest 2020 – og hvordan fejre det bedre end ved at præsentere fire internationale gæster: Khalid, Kygo, Lionel Richie og Tove Lo.

19. november 2019

KHALID

Det er bare tre år siden Khalid udsendte singlen ”Location”, der skulle blive starten på en af de helt store karrierer i moderne amerikansk musik. I 2019 udkom Khalids andet album ”Free Spirit” og gik #1 på den amerikanske salgsliste, som en understregning af hans enorme popularitet. Rækken af Khalid-hits er efterhånden stor og omfattende og tæller bl.a. ”Beutiful People”, ”Eastside” (med Halsey), ”Better”, ”Silence”, ”Lovely”, ”Talk” (feat. Disclosure),  ”Young, Dumb & Broke” og den allerede nævnte ”Location”. Sange der tilsammen har mere end 5 milliarder(!) streams, alene på Spotify.

KYGO

Billboard Magazine har kaldt ham "den næste EDM-superstjerne" - og på meget kort tid har Kygo vokset sig fra “bedroom producer” til at være en af de mest genkendelige elektroniske kunstnere i verden. Kygo er blevet kendt af de fleste via en række populære remixes, udsolgte koncerter i Nordamerika og Europa og headlinerstatus på de største festivaler, inklusiv Coachella og Ultra Music Festival. Han nåede en milliard streams hurtigere end nogen anden kunstner - og har i dag haft mere end 13 milliarder samlede lyd- og videostreams world wide.

LIONEL RICHIE

Den amerikanske sanger og sangskriver Lionel Richie har i karrierens løb solgt mere end 100 millioner albums – og er kendt for en perlerække af mega-hits som “Endless Love”, “Lady”, “Truly”, “All Night Long,” “Penny Lover”, “Stuck on You”, “Hello”, “Say You, Say Me” og “Dancing on the Ceiling”. Og så var han da også co-writer og medvirkende på en af musikhistoriens største sange: “We Are the World,” indspillet i 1985 for ”USA for Africa”. Lionel Richies omfattende sangkatalog rummer også hits fra de tidlige år i karrieren, hvor han var forsanger i The Commodores, der bl.a. leverede evergreens som “Three Times a Lady,” “Still,” og “Easy.” Lionel Richies koncert på Smukfest er hans første danske festivalkoncert.

TOVE LO

Med internationale hits som ”Habits (Stay High”)”, ”Cool Girl”, ”Disco Tits”, ”Glad He´s Gone” og ”Talking Body”, har Tove Lo skrevet sig ind i den fornemme række af svenske artister med appel til hele verden. Den store amerikanske website AllMusic.com har beskrevet Tove Los særkende med ordene: “her reputation for confronting the darker side of love and relationships with thoughtful, provocative and catchy songwriting”.

De fire får på Smukfest 2020 selskab af en lang række internationale og danske navne + selvfølgelig de allerede offentliggjorte Lewis Capaldi og Malurt. Programmet præsenteres løbende over de næste måneder og en stor del af årets navne vil som altid være på plads, når vi starter salget af endagsbilletter den 4. februar.

Se kontaktoplysninger