/media/4771/lukas-graham-header.png

Lukas Graham på SMUK19

I har ønsket ét navn mere end noget andet – og vi er enormt glade for at kunne præsentere Lukas Graham som det første navn vi offentliggør til Smukfest 2019. Ovenikøbet med deres eneste danske festivalkoncert denne sommer!

1. december 2018

Lukas Graham er topaktuelle med deres tredje album, der lige har ligget #1 tre uger i træk på den danske hitliste - og bandet spiller i løbet af januar og februar fem mega koncerter i de største danske sale: Royal Arena i København og Jyske Bank Boxen i Herning. Derefter står der udlandet på deres turneplaner resten af året, men altså heldigvis lige med en afstikker til Dyrehaven i Skanderborg i august.
 
Lukas Graham udgav i oktober albummet ”3 (The Purple Album)”, hvor nye stærke tracks som ”Love Someone” og ”Not A Damn Thing Changed” lægger sig flot i kølvandet af sange som ”7 Years”, ”Mama Said”, ”Take The World By Storm”, ”Off To See The World”, ”You´re Noth There”,  ”Ordinary Things”, ”Criminal Mind” og ”Drunk In The Morning” - bare for at nævne  nogle af de hitsingler der er kommet i en lind strøm fra Lukas Graham, siden det hele tog fart tilbage i 2012.

Se kontaktoplysninger