/media/7127/billetsalg-2020.png
Foto: Theis Poulsen

Mer' dejlig musik!

Så er der igen en bunke lækre fredagsfornøjelser til jer! Vi glæder os til at opleve Alex Vargas, Magtens Korridorer, Scarlet Pleasure, TV-2 og Ude Af Kontrol på Smukfest 2022 🎉

Af: Amanda Blak Jagd
9. december 2021

Første skud på stammen er Alex Vargas, der de seneste år har taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer han et internationalt format, som er helt essentielt for den danske musikscene. Med sit tårnhøje ambitionsniveau er Alex Vargas en helt unik publikumsfavorit, som altid udfolder magiske liveshows med en både edgy og emotionel vibe.

Magtens Korridorer leverer et sandt rockeventyr, når de med bredde, højde, længde og tyngde udfolder et univers af både hård og poetisk lyd. Bandet formår med bulder, brag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Med en unik direkthed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter underloop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

Et varmt pust fra sydligere breddegrader strejfer din kind, når Scarlet Pleasure rammer airplay, de virtuelle hylder og landets villige dansefødder. Med et alvorligt lækkert bagkatalog og en ukuelig liveenergi, har få danske kunstnere sat så solidt et aftryk på den danske musikscene, som denne københavnske trio. 

TV-2 spillede på Smukfest for første gang tilbage i 1981, altså året efter festivalen opstod, og de har været med os siden da. Heldigvis! I 1981 var TV-2 et lovende up-coming band, og det er kun gået én vej siden da. Med afsæt i 80’ernes minimalistiske nyrock har TV-2 gennem de sidste 40 år udviklet sig til et af Danmarks største bands. Repertoiret af tidløse klassikere taler til alle generationer og peger på musikken som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet.

Sidst men så ikke absolut ikke mindst har vi energieksplosionen Ude Af KontrolDe har før væltet Smukfest, nu gør de det nok igen! Anført af de herrer Englando, Munken og Balken har Ude Af Kontrol siden 2014 nærmest skabt deres egen niche i dansk musik – og har undervejs opnået en helt sjælden popularitet på den danske scene. Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen, og vi er sikre på, at det bliver en vild oplevelse, når de til sommer kommer på Smukfest! 

Der er stadig torsdags- og søndagsbilletter til Smukfest 2022, som du finder i Smukshoppen 🎉

Se kontaktoplysninger