/media/8683/20180812-smukfest-queen-machine-sondag-0151_1600x1066.png

Ny scene på Smukfest!

Sherwoodscenen har fået vokseværk og er blevet til The Hood. Det bliver større, vildere og smukkere - glæd jer!

19. april 2022

Når vi til august kan byde jer velkommen i Smukfests forhave, Sherwood, bliver det med et helt nyt brag af en scene, nemlig The Hood, som vi har glædet os meget til at fortælle jer om!  

Men The Hood er altså ikke hvilken som helst scene. Det er nemlig en af de gamle Bøgescener, der stod og manglede et nyt hjem, efter de kæmpestore, helt nye Bøgescener er flyttet ind i skoven. Hvilket PS også bliver helt vildt, men mere om det en anden god gang. 

Den gamle scene får derfor en omgang ekstra kærlighed, et helt nyt navn og får bygget på og til, så den kommer til at virke fantastisk velkendt og samtidig helt ny og skøn 💚

The Hood kommer til at give os alt det, vi elskede Sherwoodscenen for og meget, MEGET mere. Det bliver den scene på Smukfest, der kommer til at spille absolut længst tid, da den åbner allerede kl. 12 og lukker med pladsen sent om natten. Du kan derfor både starte og slutte din dag i bøgeskoven foran The Hood, når du har været inde på pladsen og lave en masse af de ting, du enten fortryder eller elsker dagen efter. Det bliver simpelthen ikke mere full circle! 

Ingen scene uden artister

Samtidigt er det os en stor fornøjelse at præsentere de artister, som man kan opleve på The Hood. Der er fem nye navne blandt dem, og det lover rigtig godt! 

Til at åbne scenen onsdag kommer Poul Krebs og synger os trygt og sikkert i Smukfest 2022. Poul Krebs har været på Smukfest så længe, som mange af os kan huske, og det kunne derfor næsten ikke være anerledes end at det skulle være lige netop ham, der åbner den splinternye scene!

Vi stiftede første gang bekendskab med Ericka Jane tilbage i 2014, da hun løb med prisen for Live Camps Udvalgte på Kærligheden og dermed fik æren at åbne Bøgescenen samme år. Siden da er det kun gået opad for den talentfulde sangerinde. Lyden er up-tempo-pop, med de flotteste 90’er vibes. Inspirationen kommer fra artister såsom Rihanna, Dua Lipa og Beyonce.

Marvelous Mosell sørger igen i år for fabelagtig fest i Bøgeskoven. Gruppen laver musik, der er som hentet direkte fra 80'ernes rap, disco og pop, og som altid er til at danse til, og det kan altså kun blive godt, når de gæster The Hood til sommer! 

Pil skriver dansksprogede sange om de skæve følelser i et opløftende og legende popunivers. Ensomhed og ulykkelig kærlighed beskrives så præcist som muligt, så lytteren kan mærke, at der er noget på spil og samtidigt kan nikke genkendende til de udpenslede, pinlige scenarier. Det er smukt, fint og følsomt. 

The Courettes er en eksplosiv rockduo fra Danmark og Brasilien, der har kombineret den perfekte blanding af garagerock, 60'er-pigepop, wall of sound, surfmusik og doo-wop. Bandet er som The Ronettes møder The Ramones til en vild fest i Gold Star Studiernes ekkokammer.

Derudover kommer der en masse andre skønne og bands, der tidligere er blevet offentliggjort. Du kommer blandt andet til at kunne opleve Bikstok, Daze og Barcode Brothers, Magtens Korridorer og Mina Okabe.  

På fredag er ventetiden på de færdige dagsprogrammer slut. Her sætter vi dage på alle artister, så I kan begynde at glæde jer! 

Se kontaktoplysninger