/media/5883/malte-ebert-header.png

Omrokering i musikprogrammet og Malte Ebert på plakaten

Malte Ebert erstatter Hugo Helmig i onsdagens musikprogram, hvilket samtidig betyder en lille rokade i spilletiderne i P3-Teltet.

Af: Michael Vahl
22. maj 2019

Vi er nu klar med en erstatning til Hugo Helmig, som bliver i poppens univers: Malte Ebert! Gulddreng er væk til fordel for en nedtonet og simpel produktion, der sætter Malte's stærke vokal i fokus.

Sensommeren 2018 var tidspunktet, hvor Malte Ebert udgav de første to singler i eget navn. En nervepirrende periode – helt uden grund, da modtagelsen af henholdsvis ”Rather Be” og ”All The Time” har været fantastiske både i ind -og udland. ”Rather Be” fik intet mindre end 15 placeringer rundt i verden på New Music Friday, inklusiv USA og allerede i slutningen af 2018 gik singlen guld.  Efter den flotte modtagelse og et par TV-optrædener, heriblandt Guldtubens store show i Royal Arena, tog Malte igen lidt tid i studiet med fornyet energi og ét af resultaterne var tredje singleudspil, ”Loyal”, udsendt her i 2019.

I forbindelse med onsdagens tilføjelse til plakaten har vi desuden valgt at rokere en smule om på spilletiderne i P3-Teltet om onsdagen:

Onsdag i P3-Teltet:

16:30                  Ravi Kuma
18:00                  Malte Ebert     NY!
19:45                  Nicklas Sahl
21:45                  Citybois
23:45                  ItaloBrothers

Se kontaktoplysninger