/media/8719/rickastley_banner.png

Rick Astley tilføjes til årets program

I dag offentliggør vi det foreløbige samlede musikprogram for Smukfest 2022 - det er rekord-tidligt, og det manglede bare, for vi har DÆLME ventet længe på den her fest!

Af: Randi Rehmeier
22. april 2022

I dag tilføjes endnu flere navne til årets program i skoven, som bringer os op på foreløbige 122 acts fra ind- og udland. Som altid har vi gjort os kæmpe umage, og også som altid er der live-oplevelser for enhver smag. Få hele overblikket her. Vi er ikke helt færdige med at sende lækre nye navne ud til jer, så hold øje frem til festivalen! 

Rick Astley er en af dagens fabelagtige tilføjelser. Der er så absolut ingen rigtig 80’erfest uden ham og signatur-hittet “Never Gonna Give You Up” fra 1987. Det skød englænderen direkte mod stjernerne i skulderpudernes årti, og der har været masser af highlights i karrieren siden da. Når vi får besøg af Rick Astley i Bøgeskoven er det et menneskeligt fænomen, der optræder. Den i dag 56-årige sanger og radiopersonlighed har for længst opnået kultstatus. Det blev måske første gang tydeliggjort i 2007, da netop “Never Gonna Give You Up” blev genstand for et meme kaldet Rickrolling. En verdensomspændende internetspøg, som gik ud på at narre sine venner ind på Astley-hittet. Bevægelsen var så massiv, at det revitaliserede sangerens karriere, og nye sange blev skrevet og udgivet, bl.a. på albummet “50” (2016). 

Rick Astley har fortsat en vidunderlig stemme, som ikke mindst briterne har kunnet høre i radioen de seneste mange år. Er man mere til TikTok end til transistor, så er Astley kun endnu mere markant med 2.1 mio. følgere! Alt i alt en kunstner, som har formået at forny sig i takt med verdens gang, og vi glæder os meget til at tage imod ham i skoven den 5. august 2022.

Plakaten har også fået følgende tilføjelser i dag:
Dizzy Mizz Lizzy, Jonah Blacksmith, H.E.R.O., Gobs, Safri Duo, Steve Harley & Cockney Rebel og The Blues Brothers Souvenir Show.

Tilgode er fortsat hele talk-programmet for Udsigten, vækstlagsscenen Live Camp og en skøn håndfuld ekstra lir – det hele offentliggøres i vanligt overskud, når bøgen er blevet grøn.

Føler du dig en stemning til musik og bøgetræer, så kan du stadig hapse en søndagsbillet for 275 kroner på smukshop.dk 💚

Se kontaktoplysninger