/media/5714/robbiewilliamsheader.jpg

Robbie Williams på SMUK19

Det er med enorm stolthed, at vi nu kan præsentere Robbie Williams som sidste headliner på Smukfest 2019.

12. april 2019

Den engelske super-entertainer spiller kun ganske få koncerter her i 2019 – og koncerten i den smukke bøgeskov, bliver årets eneste i Danmark. Siden han som det yngste medlem af Take That indtog scenerne i 1990, for så at gå solo i 1995, har Robbie Williams igennem snart 30 været på toppen af sit game. Han har igennem sin fantastiske karriere ikke bare leveret et væg-til-væg tæppe af hits, men har også altid været leveringsdygtig i koncerter af den helt sjældne slags.

Robbie Williams har haft ikke mindre end 7 engelske #1 singler – og hele 12 albums, der har indtaget den eftertragtede førsteplads på den engelske hitliste. Han er den mest sælgende solo-kunstner i UK – med seks albums blandt de hundrede mest solgte overhovedet.

Blandt de mange Robbie Williams træffere kan nævnes sange som "Feel", "Angels", "Rock DJ", "Let Me Entertain You", "Freedom", “Millenium”, “She´s The One”, "Old Before I Die", "Kids", "Eternity", " Someting Stupid”, "Radio", "Bodies" og "Candy".

Med Robbie Williams på plakaten til Smukfest 2019, er der lagt op til intet mindre end et festfyrværkeri af den ultimative slags. Robbie Williams spiller på Smukfest onsdag den 7. august.

Se kontaktoplysninger