/media/7759/stemning_torbenthorhauge_9.jpg

Seks nye navne på plakaten

Det er blevet dejlige, men kolde december, og i den anledning vil vi gerne give jer lidt at varme jer på - allerede nu kan I nemlig glæde jer til at opleve Anders Matthesen, Benjamin Hav & Familien, Bikstok, Melanie C, Statisk og Tessa på Smukfest 2022.

3. december 2021

Efter den gigantiske biografsucces Ternet Ninja 2, flere bogudgivelser og diverse roller i spillefilm og tv-serier er Anders Matthesen tilbage på stand-up scenen, hvor han lige nu eksperimenterer med nyt materiale. Søndag optræder han på Bøgescenen med uddrag af den ultrasjove stand-up pulje han har skrevet på de seneste år. Du kan hapse din søndagsbillet på Smukshop.dk

Den næste, vi med stolthed kan præsentere på plakaten, er Benjamin Hav & Familien, der med en gennemtrængende personlighed og et vanvittigt flow har markeret sig som en af de bedste rappere i Danmark. Hans musik sender lytterne på en forunderlig, musikalsk rejse gennem hans sanselige og kringlede tekstunivers.

Tredje artist på plakaten er Bikstok - den første dansksprogede dancehallgruppe, bestående af Eagger, Pharfar og Blæs Bukki. Deres debutalbum ”Over Stok Og Sten” satte gang i en ny bevægelse inden for dansk musik og har siden stadfæstet medlemmerne som ikoner på den danske musikscene.

Husker I Spice Girls, så husker I helt sikkert også Melanie C! I tiden med den legendariske all-girls popgruppe gik Melanie C også under navnet Sporty Spice, der med sine Adidas sneakers og Kappa tracksuits indtog scenen med det største KA-POW-energi. Og det gør hun stadig! Med over 100 millioner solgte albums, 50 millioner streams på hendes top 10 på Spotify og adskillelige priser har Melanie C over de seneste årtier haft fart på. Heldigvis har hun fundet plads i kalenderen til en tur i Bøgeskoven, hvor vi kan glæde os til en optræden fyldt af disco, girl-power, dans og farverige outfits, der sender en direkte tilbage til 90’erne og 00’ernes dansegulve med alt, hvad de indebar.

Næste navn på plakaten er Statisk - en dynamisk duo fra Odense bestående af Mathias Ranch Skov og August Kulmann Halle. En duo, der med deres første EP under samme navn markerede starten på en rejse, hvor lyrik og produktion står i stærk synergi, og hvor ungdommens rus flyder ud af hver en strofe og node. Statisk er en eksplosion af nerve og nærvær. 

Sidst men ikke mindst tilføjer vi dronningen af dansk rap Tessa, som siden 2019 er rullet tungt ind på airplaylisterne, streamingtjenester og landets scener. Og til sommer skal vi opleve hende på Smukfest! Med en sublimt selvsikker energi indtager hun scenen, hvor hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med sit crowd.

Vi offentliggør løbende navne på programmet til 2022. Hold øje her og på vores sociale medier.
Mangler du at få fingre i en billet, så er der stadig ganske få torsdagbilletter tilbage og søndagsbilletter. Dem finder du på Smukshoppen 💚

Se kontaktoplysninger