/media/7773/24kgoldn.png

Tre stærke rappere på plakaten 2021

Det er os en fornøjelse at kunne præsentere de tre stærke navne, der i dag kommer på plakaten for Smukfest 2021: Kesi, Sivas og amerikanske 24kGoldn bringer rappen til skoven til sommer! 🙌🏽

Af: Signe Burchardt
20. januar 2021

Vi kan slet ikke stå stille bare ved tanken om den stemning og den fest, som følger med de tre hitmagere, vi har til jer i denne omgang. Amerikanske 24kGoldn har med sine en milliard (!) streams taget verden med storm med hits som "Mood" og "CITY OF ANGELS", mens danske Kesi i 2020 udgav albummet "BO4L", der introducerede os for sangene "Tilbage" og Blå Himmel (ft. Hans Phillip). Sivas, der netop udgivet "Moonlight" (ft. Amina og Branco) og COMFY (ft. Kesi og Noah Carter) sørger som altid for en god fest med crowdpleasers som "Oui" og "Capitan". Fra dansk og international rapscene kommer de med et kæmpe skud energi og fede beats, når de hver især indtager scenerne til sommer.

Vi kan også allerede nu løfte sløret for, at 24kGoldn spiller lørdag d. 7. august i Bøgeskoven, hvor er stadig er billetter at hente for dig, der selvfølgelig skal være med lige netop dén dag.

I Skanderborg tror vi på, at vi vender tilbage til noget af al det, vi kender, inden for nær fremtid. Vores fornemmeste opgave til sommer er at skabe et sikkert miljø for alle vores gæster. Vi arbejder derfor ud fra ideen om at et corona-pas med f.eks. oplysninger om, at I, vores gæster, er vaccineret, eller at I har en test med jer fra det offentlige system, eller at I har dannet antistoffer - kombineret med muligheden for at lave test på stedet - kan give et sikkert arrangement, så vi kan komme til at afholde en festival. 

Vi forstår godt, hvis I har mange andre spørgsmål til festivalen i denne tid. Derfor har vi gjort vores bedste for at besvare nogle af de mest presserende spørgsmål her ❤️

Se kontaktoplysninger