/media/8045/stemning_klaus-dreyer-0941.png
Foto: Klaus Dreyer

Vækstlaget på Småfest

Vi er vilde med vækstlaget indenfor dansk musik - det er morgendagens stjerneskud, og opbakningen af dem vil altid stå vores bankende bøgehjerter meget nært. Derfor har vi selvfølgelig også inviteret en smukt udpluk af morgendagens kometer med til Småfest!

Af: Amanda Blak Jagd
21. juli 2021

Siden Smukfests spæde begyndelse i starten i 1980 har festivalen støttet den nye, danske musik. Som musikfestival er det en af vores hjertesager at være med til at udvikle vækstlaget og give plads til unge talenter. Derfor indviede vi i 2011 Live Camp som det officielle opvarmnings-scene for Smukfest. Igennem årene har et utal af nye talenter deltaget i enten Karrierekanonen eller Tak Rock på Live Camp, og efterfølgende gjort sig bemærket i stor stil i den danske musikbranche - det er vi rigtig stolte af. Alle de brede musikgenrer er repræsenteret på scenen, og den nyeste generation indenfor musikken får en mulighed for at vise, hvorfor netop de portrætterer den nye danske musik.

"Nu har der ikke været festivaler og koncerter i snart to år, og nogle, der specielt mærker det, er de unge, nye talenter, der med aflysningerne ikke har haft samme muligheder for at komme ud og etablere sig som kunstnere. Det vil vi rigtig gerne hjælpe med at rette op på, og det er derfor os en stor ære at kunne løfte sløret for en lang række upcoming kunstnere på Småfest, som alle viser retning og variation i den nye danske musik", fortæller Mikkel Xavier, der er booker hos Smukfest.

Du kan gå på opdagelse i de unge talenter i musikprogrammet her

Se kontaktoplysninger