/media/2863/header_camping17.png

Nye campingområder i 2017

Kortene bliver blandet i den kommende camping-kabale, så vi alle kan have det så lækkert som muligt, når vi flytter sammen.

12. december 2016

Uanset om du er Smukfest-veteran eller jomfru, er det måske aktuelt at prøve noget nyt? Camping på Smukfest er jo en essentiel del af festivaloplevelsen og det liv, der leves i Skanderborg i uge 32. Generelt skaber vi mere rum til at man kan tage sit eget telt med, en mulighed som jo er gratis for alle med gyldigt armbånd.

Her et par nyheder omkring det:

Tidligere har der stået campingvogne på KærligHedens Mark 3, men det bliver lavet om i 2017. I stedet er her et stort, nyt teltområde, hvor du kan tage dit eget telt med. Mark 3 kaldes Roligheden. Det forpligter! Bosætter du dig på Roligheden, accepterer du nogle få, ekstra regler, som sikrer lidt mere orden og nattero end på resten af KærligHeden.

En anden nyhed i 2017 er campingområdet ”Skovlunden”. Det er præcist som det lyder: Midt i uspoleret skanderborgensisk natur, frisk luft, nybyggede, originale festivalfaciliteter. Og dine bedste venner lige ved siden af dig!

Skovlunden er forbundet til selve festivalpladsen med en hyggelig, oplyst gangsti igennem skoven på den nordlige side af Horsensvej, så du kan gå frem og tilbage. I Skovlunden kan du komme og slå dit eget telt op, så længe der er en ledig græsplet til det. Her arbejder vi aktivt med bæredygtig camping, både socialt, praktisk og miljømæssigt. Det er her, du skal bo, hvis du vil være medskaber af en fantastisk festival, ikke bare for din lejr, men for hele området.

Området er et laboratorium for helt nye festivalboliger, som du kan høre mere om til foråret og måske endda komme til at bo i under Smukfest 2017.

Du kan læse mere om alle campingområderne lige her >

Se kontaktoplysninger