/media/3746/header.png

Nyttige oplysninger om partoutsalg

I morgen, onsdag, slår Smukshoppen dørene op for årets partoutsalg! Vil du klædes ordentlig på til det og være 110% klar, så læs lige med her – så hjælper vi dig.

12. december 2017

Smukfest 2018 bliver en mageløs fest, og det er ikke det samme uden dig. Derfor får du lidt tips og tricks med herfra, så du kan sikre dig en partoutbillet, når Smukshoppen åbner for salget den 13. december kl. 10.

Billetsalget til de senere års Smukfest er blevet stærkt entusiastisk. Det er vi meget ydmyge overfor – og tager ikke noget for givet af den årsag. Men vi er klar med et kømodul, hvis der er mange brugere på Smukshop.dk, når vi åbner for køb af partoutarmbånd. Systemet aktiveres cirka kl. 9.00 onsdag morgen.

INDEN DA BØR DU GØRE FØLGENDE:

  • Opret en bruger på shop.smukfest.dk.
  • Har du allerede oprettet en bruger, så vær 100% sikker på, du kan dit kodeord. Better safe than sorry.
  • Koordinér med din lejr, hvor mange I er, og om I har styr på at alle får en billet. Bemærk, at hvert kønummer til Shoppen max kan købe 6 partoutarmbånd. Derefter føres du bag i køen igen.
  • Du har 15 minutter til at gennemføre købet, fra du har puttet armbåndet i din kurv på shoppen. Herefter stilles den op på hylden igen.

Prisen på årets partoutbillet er 2695,- og du kan igen i år betale den i rater. Læs mere om ratebetaling her.

Venteliste og videresalg er ligeledes i funktion i år. Uddybende info til potentielle købere og sælgere findes her

Se kontaktoplysninger