/media/3529/søbadet-umbraco.jpg

Oplev alverdens finurligheder ved Søbadet

Bliv inspireret og få den fulde oplevelse af, hvad det vil sige at være på Smukfest med et smut forbi Søbadets finurligheder.

10. august 2017

Længst mod søen finder du Søbadet. Det er en lille oase, der rummer et hav af festivalens finurligheder. Så snart du træder ind på området, har du muligheden for at lade mobilen tage en pause i Telias mobilhotel og få udleveret et Fuji Instax-kamera, hvor du kan forevige de finurlige oplevelser med øjeblikkelig fremkaldelse.

Søbadets finurligheder er så spøjse, at de kan være med til at sætte et helt særligt præg på din festivaloplevelse. I Limboland kan du klæde dig ud og danse limbo i Thomas Dambos genbrugsunivers. Limboland er nemlig opbygget af affaldstræ fra festivalen, og hele Limboland slår et slag for at genbruge i stedet for at smide ud.

Melder sulten sig, leverer Madverket førsteklassesfristelser, hvor du blandt andet kan fornøje dig med gode vine og østers.

Her er så mange ting at tage sig til, at timerne snildt flyver afsted. Blandt andet kan du helt gratis tage en tur på Skanderborg Sø, og føler du sukkertrangen banke på, kan du lave en lagkage – helt gratis!

Der er ingen tvivl; ved Søbadet får du en finurlig én på opleveren og muligheden for at gøre din festival til noget helt særligt.

 

Foto: Tina Dyrving

Foto: Klaus Dreyer

 

Se kontaktoplysninger

Vi bruger cookies på smukfest.dk til trafikmåling og optimering af sitet – er det fino-bambino med dig?