/media/3541/download-21.jpg

Danmarks Smukkeste Idé gør intimhygiejnen bedre

Mændene på Smukfest kan se frem til bedre intimhygiejne fra næste år. Med ideen Clean and Dirty vinder Mathias Lund og Krill Dmitrichenko Danmarks Smukkeste Idé i år. Idéen er at få vasket sine ædlere dele med en intimsæbe-kop.

11. august 2017
”Kender du det, at det lugter dernede?” spørger Mathias Lund.
 
Mathias Lund på 28 år og Krill Dmitrichenko på 26 år har med deres idé Clean and Dirty vundet 77.500 kr. til at realisere idéen. Det er et engangspræparat til mænd formet som en kop med intimsæbe i. Banditten bliver så skyllet igennem med en spuler. Spuleren ligner et pissoir – dog formet som en åben mund. Opfindelsen går under navnet Douchesoire, som er en blanding af det franske ord for bad og pissoir.
Ideen bag
I arbejdstiden er de to drenge konkurrenter på forskellige reklamebureauer, men i fritiden finder de på idéer sammen. Det hele opstod, mens de to drenge drak en øl og idéudviklede.
”Det, der var vigtigst for os, var, at det ville betyde noget for gæsterne og ville gøre deres festival bedre. Vi vil gerne fremme intimhygiejne og samtidig give folk en god oplevelse under sex,” forklarer Krill Dmitrichenko. ”Det hele er sjovere, når den er ren,” forsætter Mathias Lund, mens han står med et billede af en banan i hånden.
Når du engang kan købe din Dochesoiret, får du en speermint-drink, kondomer og renseservietter med, og så er du klar.
Dommerne var ikke i tvivl
Danmarks Smukkeste Idé handler om gode festival idéer, hvor holdet fra DR-programmet ”Løvens Hule” er dommere og hver fordeler 25.000 kr til forskellige idéer.
 
”Når jeg investerer, så er jockeyen vigtigere end hesten. De havde passion og ville gerne skabe værdi for gæsterne på Smukfest, samtidig med at det var sjovt og skarpt,” siger Christian Stadil, Hummel-ejer, der var dommer i konkurrencen.
Clean and Dirty fik tildelt 77.500 kr., mens idéen Telter Shelter fik 20.000, og tøjvask under Smukfest fik 27.500 kr.
Foto: Hanne Nielsen
Se kontaktoplysninger