/media/4664/20180809-smukfest-shawn-mendes-torsdag-0033_1600x1066.png
Foto: Allan Høgholm Henriksen

Fredagens musiktips

Vi har allieret os med talsmand og formand for Smukfest, Poul Martin Bonde, der hver dag giver sit bud på, hvad man ikke må misse på Smukfests mange scener.

Af: Andreas Mortensen
10. august 2018

Bananarama

”All the girls. All the hits. All the hair” stod der på plakaterne da 80er trioen Bananarama sidste år, for første gang nogensinde, gav koncerter i original opstilling. Det bør blive rigtig underholdende – og med fyrig fællessang til numre som ”Cruel Summer”, ”Love In the First Degree”, ”Robert De Niro´s Waiting” og ”Venus”.

Er du sunshine

Fredag kan man opleve et af kongerigets mest farvestrålende radioprogrammer, når Radio 24/7-successen ’Er du sunshine’ stiller op på udsigten. Hvis man ikke ved, hvad man egentlig skal forvente af radiovært Mathias Helt og hans entourage, så er deres beskrivelsen af programmet på dets hjemmeside et godt sted at starte:

”Det er cocktailbærret i en cocktail, som allerede er for meget. Det er krymmel i pangfarver på en softice, som er for stor til at man kan holde den med én hånd.”

Post Malone

Man må for alt i verden ikke gå glip af Post Malone. Den amerikanske rapper er for nyligt udkommet med sit andet album, Beerpong & Bentleys’, og har allerede taget verdens med storm med monsterhits som ’Rockstar’, ’Better Now’ og ’Psycho’.

Kunstneren gæstede sidst Danmark i 2016, men hans optræden på Bøgescenerne bliver den største i landet hidtil. Vi ses til rapfest i aften kl. 21:30!

Se kontaktoplysninger