/media/4663/jac16064.png
Foto: Jace Champney

Michelinstjerner og myrekryb

Vi ved, du har travlt og skal til koncerter og alt muligt, men husk lige at stoppe op og få noget at spise. Der er SÅ mange ting, der er bedre end flydende frokost.

Af: Clara Bruun
10. august 2018

En burger er et kompakt og taknemmeligt aftensmåltid, der rammer alle trinene i madpyramiden, og hvis man bare lægger lidt kærlighed i projektet, kan det blive en helt eventyrligt god oplevelse.

Burger plus
Hos Halifax Burgers skruer de grillhåndmadden op på 11 og leverer burgere med kærlighed og ingredienser i en supergod kvalitet. For dem, der ikke er til kød, er ærtebøffen som substitut helt klart oplevelsen værd. Halifax burgers finder du lige ved Bøgescenen.

Hvid dug og vinglas
Igen i år er Madværket klar til at give den gas ved Søbadet, men nu under navnet Volkerts Fylke. Kom ind og oplev smagen af trekantsområdet. Menuen byder på fisk, kalv, and og lækre desserter alt efter, hvornår du kommer forbi.

Grillet griseburger
Lige overfor ligger Gourmensh, der sætter nye standarder for burgeren med deres asiatiske porchetta burger. Kødet kommer fra slaget på grisen, der langsomt roterer over de store griller i Gourmenshboden. Kombineret med en lang række superlækre krydderier, er det et bud på en burger, du ikke må gå glip af.Stjernemam
I 2015 fik den aarhusianske restaurant, Gastromé, deres Michelinstjerne, og i år er der sket noget endnu vildere. For Gastromé giver nu deres bud på, hvad der er smuk mad. Så skal du have verdenskendt gourmetmad á la festival, så kig forbi restaurantent nær Skanderborghus campingområdet.

Alt på et bræt
Kalunarisk giver den gas med mad på bræt. Udover charcuteri- og ostebrættet, laver de en virkelig velsmagende foie gras terrine. Alt sammen er superlækkert, men hvis det ikke er nok, så tag ned og smag på ”verdens bedste skinke”: En 36 måneders tørret iberisk sortfodslækkerbisken.  Kalunarisk finder du nær Stjernescenen.

Kryb og kravl
Er du sulten og har du brug for en krammer, så er Bugsnacken lige stedet for dig. Bugs and Hugs er menuen, og selvom du nok har luret, at der er tale om insekter som snacks, skal du ikke scrolle videre. Insekter er supersunde og gode for miljøet og to mio. mennesker verden over spiser dem dagligt. Så tag ned og prøv det helt nye, eller du en kylling, der hellere vil have kylling? Kannibal! Bugsnacken finder du mellem P3- og Stjernescenen.

Se kontaktoplysninger