/media/9231/smukfest-2022-mikkel-breinholdt-jada-header.jpg
Foto: Mikkel Madsen

Når musikken forstummer tager minderne over

Det er igen tid til at sige tak for i år - uanset hvor lidt vi vil det.

Af: Brian Mogensen
7. august 2022

Det er på tide at takke af for i år. Og det er med knus, kram og kys, at vi takker for en festival, der har været alt, alt, ALT for længe undervejs.

Vi er de frivillige, der har bygget din bar, serveret dine øl, sat dit telt op og pillet det ned igen, og meget mere. Vi er dem, der har bygget scenerne, musikken blev spillet på, og vi er dem, der planlægger, organiserer og sikrer, at der også bliver en Smukfest i 2023.

Og selvom vi er trætte, er vi også lettede, begejstrede, imponerede og fuldstændigt vanvittigt glade i låget af at have brugt de sidste uger på at give dig oplevelser.

Oplevelser, der nu lever videre som minder.

Minder, der bringer dig tilbage til skoven, musikken, menneskerne og festen.

Og når musikken forstummer i skoven, er det de minder, vi alle sammen bringer op igen, mens vi (u)tålmodigt venter på, at vi igen kan mødes og kramme i skoven.

Det er minderne om Thomas Helmig, Gorillaz, The Minds of 99, Kraftwerk, Aarhus Symfoniorkester og de mange andre musikere, der er i centrum.

Det er minderne om lækre drinks i godt selskab. Om øl og champagne, vodka og juice, hvide russere og fællesskål med de bedste mennesker, du kender.

Det er minderne om Soundboksenes dunkende bas på campingpladserne, når festen er på sit højeste. Og det er minderne om afdæmpet morgensnak i teltene, mens solsorten varsler en ny dag.

Minder om våde kys og våde dage, om tørre sokker og solen, der skinner. Minderne om ømme fødder og fyldte hjerter.

Vi ved godt, at det også bliver lidt rart med at skifte liggeunderlaget ud med en ordentlig seng. At give skridttælleren en pause og få lidt hverdag tilbage. Den bliver også bedre, når vi lige kan bruge et minut her og der på at mindes. 

Og så glædes vi over, at der er under ét år til, at vi skal skabe nye minder sammen igen.

Et år, der er hurtigt forbi, mens vi mindes igen og igen.

Og ... 

Se kontaktoplysninger