/media/6409/standardtime_jakobworre_03.jpg
Foto: Jakob Worre

Nu kan du få Smukfest døgnet rundt

Et frivilligt hold af urbyggende arbejdsheste gengiver det tyske videokunstværk "Standard Time" på bedste Smuk vis.

Af: Ellen Kirstine Jensen
9. august 2019

Kæmpeuret bliver i skrivende stund bygget time for time, minut for minut, af et ivrigt hold af frivillige, der i 24 timer arbejder intenst på at lave det ambitiøse videokunstværk.

Cifrene bliver opdateret live med Bøgescenerne i fuld aktion i baggrunden. Scenerne bliver over de 24-timer bl.a. gæstet af Thirty Seconds to Mars, Stormzy, Lukas Graham og Calvin Harris. I forgrunden vil du kunne nyde synet af det hårdtarbejde godtfolk, der arbejder lystigt på at ombygge viserne, samt en række gæstefeatures. Vi kan afsløre, at vi under vores interview på byggepladsen bl.a. blev halvtraumatiserede af en nøgen bygherre, og inviteret på fællesskål af en håndfuld unge fyre svøbt ind i Albani-ølklæder.

Jimmi Jacobsen, der er vært på et af byggeholdene fortæller, at alle de frivillige, der er med til at lave uret, er med til at skrive historie i anledning af 40-års-jubilæet på Smukfest.

Hvis det klør indeni for at gæste kunstværket, kan det ses på toppen af B&W-baren fra torsdag til fredag morgen.

Efter festivalen kan du kan downloade Smukfests helt eget ”Standard Time” som real time screen saver, så du kan have Skanderborg i stuen hele året rundt.

Se kontaktoplysninger