/media/4671/dsc_2012.png
Foto: Morten Hjeds

Nu skal vi bar’ i bar!

Det kan være svært at beslutte sig for, hvor man skal feste til den lyse morgen, når man er på Smukfest. Derfor har vi samlet en lille guide, der forhåbentlig gør valget en lille smule nemmere.

Af: Clara Bruun
10. august 2018

Smukfest tilbyder et væld af festmuligheder, både før, under og efter de sidste guitarsoloer er spillet på scenerne. Vi giver dig derfor en hjælpende hånd til, hvor du skal gå hen, hvis man lider af løse hofter, og bare for alt i verden ønsker sig en gedigen fest all night long!

Wunderbar bliver wunderbar

Er man til en bundsolid dansefest med strobelys og tung bas, så er det hos Wunderbar det sker. Fredag aften er det DJ Morten Greven der flipper de plader, der får sat gang i hofterne og får folk til at svede. Rygterne går på, at han får selskab af en saxofonist, så mon ikke, at det nok skal blive et brag af en aften!

Tyrolerstemning hos SmukSki Bar

Sommeren har været lang og varm. Så lang, at man næsten længes efter en tur i sneen. Sne er der ikke, men man kommer ikke tættere på end SmukSki Bar, hvor der er afterskistemning hele natten. Du kender musikken, du ved hvad den gør ved dig, og så er fadøllene iskolde. Lyder det som opskriften til en fed aften? Det tror vi nok, det gør.

Kendisfest i 90’erbaren

I 90’erbaren ved man, hvad man får. Troede man. For i aften får de klassiske 90’erhits nemlig et overordentligt los bagi, når Kanonkongen og Poulsen kigger forbi.

Der bliver uden tvivl garanti for et brag af en aften, der vil sende folk tilbage til teenageværelset med al den musik, som formede et af de årtier, vi har allermest kært.

Stjernebaren gør sin ting

I Stjernebaren får man også lige det, som man allerhelst vil have. Her er det de klassiske rocknumre, som vi alle kan synge med på, som er i fokus. Der er garanti for ømme stemmebånd, men så er det jo godt, at baren har rigeligt med kølige væsker, der kan lindre den slags.

Se kontaktoplysninger