/media/4710/20180811-smukfest-tom-jones-lordag-0947_1600x1066.png
Foto: Allan Høgholm Henriksen

Sidste festivaldag i skoven

Søndag er sidste dag på dette års Smukfest, men det betyder bestemt ikke, at der bliver trukket i håndbremsen. Hele dagen er fyldt med danske kunstnere, som man ikke vil undgå at opleve!

Af: Andreas Mortensen
12. august 2018

Søndag på Smukfest er ikke bare søndag, og det har vores talsmand Poul Martin Bonde skrevet et lille rim om. 

Det er også Citybois og deres citygirls – og en kold fra fad.
Det er Bro hvor er du? Det er Hardinger Band og dejlig mad
Det er symfonikere på skovtur og det er Queen Machine
Det er CV Jørgensen og hans syregrønne evergreens
Det er Magtens Korridorer og deres særlige søndags seance
Og til allersidst: Rasmus Seebach med popmusik og elegance

Søndag er ugens sidste dag, og Smukfests ditto, men i bøgeskoven er vi bestemt ikke færdige. Søndagen står i de danske artisters navn, og der er masser af ting, somdu ikke må misse, før dette års festival er slut. Faktisk har Smukfest solgt dobbelt så mange søndagsbilletter som sidste år, så der er lagt op til en festlig dag i skoven.

Vi starter klokken 12, når Aarhus Symfoniorkester traditionen tro åbner ballet, og så er der ellers en stjerneparade af danske navne resten af eftermiddagen og aftenen, som CV Jørgensen, Karl William, Citybois og Magtens Korridorer inden Rasmus Seebach lukker og slukker i bøgeskoven klokken 21:30.

Så venner, der har været her hele ugen: udskyd lige hjemturen. Og til alle søndagsgæsterne: velkommen til! Tag nu din bedste koncertmakker i hånden og brug årets sidste festivaldag i bøgeskoven ❤️

Se kontaktoplysninger