/media/4675/_dsc9504.jpg
Foto: Flemming Kristensen

Signaturdrinks-guiden

Listen, du ikke må overse, hvis du skal have en uforglemmelig – eller netop glemmelig – festival.

Af: Clara Bruun
10. august 2018

Blå Thor

En fuldstændig uundgåelig nordisk gudedrik, som man altid har forbundet med Smukfest. Er du træt af søde shots og sure drinks, så fyld mundhulen med malt og humle fra Odins kilde.

Vodka/appelsinjuice

Umiddelbart en simpel konstellation, men med Smukfests eget twist: appelsinjuicen er helt frisktpresset. Appelsinerne bliver endda leveret samme morgen. Der står friske unge knøse og jenter, som serverer den syrlige forfriskning til dig. Bliver det mere sommerligt? Sandsynligvis ikke!

Pure-shots

Prøv et lidt nyere tiltag på Smukfest. Hvis du får dårlige associationer til din vilde ungdom i 90'erne ved tanken om lakrids, skal du henvende dig i de små barer på pladsen. Din samvittighed bliver alt andet end ”pure”, efter en våd nat med plastrør i lommerne.

Spande fra Happy Hippiebar

Kvantitet og kvalitet plejer ikke at gå hånd i hånd, men det er rent faktisk tilfældet her. Hos Happy Hippie Bar bliver din indre krejler tilfredsstillet, ved virkelig at få noget for pengene – og så kan du jo passende bruge spanden, drinken bliver serveret i, senere på natten, når de våde varer skal retur.

MarZipan

Hvis du er medhjælper på Smukfest kan du gå om i Vores Bar og forkæle mundtøjet med denne basiske væske. Den hemmelige eliksir består efter sigende af kakaomælk og Amaretto, hvilket smager af en kompleks blanding af børnefødselsdag og brandert.

DØ CHEF DØ

Formålet med drikken er ifølge rygtet, at camouflere så mange forskellige slags spiritus og så mange procenter som muligt, i denne tykflydende væske, som konsistensmæssigt mest af alt minder om skilt sovs. Du kan ikke læse dig til den her drink – den skal opleves. Spørg efter den i skovens mest skumle afkroge, og hætteklædte mænd i kutter vil vise dig vej.

Selv tak for den guidede tur gennem barskabet. God fornøjelse med at komme hele alkohol-paletten rundt. Vi glæder os til at se dig dagen derpå i skoven!

Se kontaktoplysninger